«How to start-up your path»

    Από: Startup Team

Η Lancom σε συνεργασία με το Inefan, συνδιοργανώνουν startup day event στην Αθήνα, με τίτλο «How to start-up your path», την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα 18:00, στη ΘΕΑ – Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Αθήνας (Αμερικής 8).

Σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο, που προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να καινοτομεί, οφείλουμε να δίνουμε το κίνητρο σε όλους αυτούς που θέλουν να πάνε ένα βήμα μπροστά και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο κομμάτι του «επιχειρείν».

Ποια είναι τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος για να περάσει από το στάδιο της σύλληψης ιδέας στην υλοποίηση; Πώς θα «χτίσει» την ομάδα του τοποθετώντας τα κατάλληλα άτομα στις σωστές θέσεις; Ποια πιθανά εμπόδια μπορεί να συναντήσει και πώς να τα αποφύγει; Άραγε, υπάρχει η μαγική συνταγή ή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο το πόσο πιστεύεις στην ιδέα σου; Αυτά και ακόμα περισσότερα ερωτήματα θα απαντηθούν από καταξιωμένα στελέχη, τα οποία θα μας μυήσουν στον κόσμο των startups μέσα από την προσωπική τους εμπειρία, καθώς και το πώς έχουν βιώσει αυτό το ταξίδι.

Αν επιθυμείς να ξεκινήσεις το δικό σου εγχείρημα και αναζητάς τρόπους για να αναπτύξεις την ιδέα σου αλλά και γιατί όχι να γνωρίσεις τον επόμενο συνεργάτη σου, τότε η ευκαιρία σου χτυπάει την πόρτα. Startuppers και έμπειρα στελέχη εταιρειών θα σε εμπνεύσουν με την μέχρι τώρα πορεία τους και θα σε συμβουλέψουν στο να αρχίσεις μεθοδικά και στοχευμένα το δικό σου επιχειρηματικό πλάνο.

Η εκδήλωση έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, οπότε εγγραφείτε εγκαίρως στο παρακάτω link: bit.ly/start-up-inefan-lamcom

 

Δείτε την εκδήλωση εδώ: www.facebook.com/events/494930894780893/