Η Εύα Καϊλή ομιλήτρια στη διεθνή ημερίδα «Leaders in Fintech»

    Από: Startup Team

Η κυρία Εύα Καϊλη είναι Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας και του τμήματος επιστήμης και μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στις ομιλήτριες που θα λάβουν μέρος στην ημερίδα που διοργανώνει η Warply στις 7 Μαρτίου στις 5 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη με θέμα “Leaders in Fintech”, έρχεται να προστεθεί και η Εύα Καϊλή, μέλος του Ευρωκοινοβουλίου και Rapporteur at Blockchain & FinTech. Η κυρία Εύα Καϊλη είναι  Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας και του τμήματος επιστήμης και μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Ευρωκοινοβούλιο. Ως μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας, είναι εισηγήτρια για Blockchain, DLTs και AI για το S&D. Είναι ιδρυτής του Future Forum, το Φορουμ για το Μέλλον.

Στην ημερίδα με θέμα «Leaders in FinTech: Personal stories of financial disruption» με ομιλήτριες από Ευρώπη και Ασία φιλοδοξεί να γίνει μια από τις σημαντικότερες σε Ευρώπη και Ασία, εστιασμένη σε νέες καινοτόμες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως αυτές υλοποιούνται ήδη στο λιανεμπόριο και στον τραπεζικό και ασφαλιστικό τομέα.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό μέσω προσκλήσεων που μπορεί να λάβει κανείς στο  warp.ly/leaders-in-fintech