Η Lavipharm διαχρονικός αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο του MDA Ελλάς

    Από: Startup Team
Διαχρονικός αρωγός στο έργο του MDA Ελλάς - Φιλανθρωπική

Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου & ώρα 21.00

Η Lavipharm ενώνει τη φωνή της με το Σωματείο MDA Ελλάς, που διοργανώνει μια μοναδική συναυλία με τον κορυφαίο τραγουδοποιό Νίκο Πορτοκάλογλου και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί αύριο, 20 Σεπτεμβρίου (ώρα 21.00) στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Σκοπός της συναυλίας αποτελεί η υποστήριξη του φιλανθρωπικού έργου του Σωματείου και, ειδικότερα, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία ενός πιλοτικού προγράμματος παροχής κατ’ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας. Μέσω του προγράμματος αυτού, το MDA Ελλάς επιδιώκει να διασφαλίσει τις συνθήκες που προάγουν μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια τόσο για τον ασθενή όσο και για την οικογένειά του.

Η Lavipharm, πιστή στο όραμά της να αναπτύσσει και να προσφέρει σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές στους τομείς των φαρμάκων και λύσεων αυτοφροντίδας που επιτρέπουν στους συνανθρώπους μας να έχουν υγεία και μακροζωϊα, στέκεται αρωγός σε ενέργειες που συμβάλλουν στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την πρωτοβουλία θα συμβάλλει έμπρακτα σε μια καλύτερη καθημερινότητα των συνανθρώπων μας και στην προώθηση της συμμετοχικότητας στην κοινωνία μας.

Ραντεβού στις 20 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να στηρίξουμε το MDA Ελλάς και να κάνουμε τη διαφορά όλοι μαζί!

 Λίγα λόγια για το MDA Ελλάς:

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις (ΝΜΠ), ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2000, με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των Μελών του. Οι ΝΜΠ αφορούν σε σπάνιες παθήσεις, γενετικής κυρίως προέλευσης, που πλήττουν το μυϊκό σύστημα. Η σοβαρότητα και η κλινική εικόνα μεταξύ των παθήσεων διαφέρει. Πολλές οδηγούν στη χρήση αναπηρικού αμαξιδίου ενώ άλλες όχι. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1500 οικογένειες, κάποιες εκ των οποίων έχουν περισσότερα από ένα Μέλος που ασθενεί.

Το MDA δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις υλοποιούνται χάρη στην ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.