Η Lime υποστηρίζει το 9ο συνέδριο Mobile Connected World παρέχοντας έξυπνη κινητικότητα στους συνέδρους

    Από: Startup Team

H Lime υποστηρίζει το 9ο συνεδριο Mobile Connected World, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου και παρέχει σε όλους τους νέους χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο δωρεάν ξεκλείδωμα των ηλεκτρικών πατινιών, για να μεταβούν απο τον σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός στο ξενοδοχείο Caravel που πραγματοποιείται το συνέδριο.

Με αυτή τη δράση η Lime επιθυμεί να ενθαρρύνει τους νέους χρήστες που θα συμμετέχουν στο συνέδριο να δοκιμάσουν έναν εναλλακτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και κυρίως διασκεδαστικό τρόπο για να μεταβούν στο συνεδριο Mobile Connected World για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του.

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζιδάκης, Operations Manager της Lime για την Ελλάδα, θα κάνει μια σύντομη παρέμβαση στην ενότητα “Smart Cities” του συνεδρίου για να παρουσιάσει στο κοινό πως η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνει μια πόλη πιο έξυπνη και λειτουργική στα θέματα κινητικότητας.

Όσοι σύνεδροι του Mobile Connected World δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα τα πατίνια της Lime o κωδικός για δωρεάν ξεκλείδωμα είναι MOBILECO2019 και θα είναι ενεργός απο τις 8.30 το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου έως τις 17.00 που ολοκληρώνονται οι εργασίες του συνεδρίου.