Η πρώτη θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων νέας τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά στο 1st Blockchain Conference!

    Από: Startup Team

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1st Blockchain Conference 2022, το πρώτο συνέδριο στο τομέα του Βlockchain και των ψηφιακών νομισμάτων στη Β. Ελλάδα.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά και θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου 16:00-21:00 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναπτυχθούν σε μια ειδική ενότητα οι προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης στην τεχνολογία Blockchain στην Ελλάδα, με το Blockchain Factory να ανταποκρίνεται πρώτο στο κάλεσμα μας για τη νέα αυτή πρωτοβουλία! Το Blockchain Factory αποτελεί την 1η θερμοκοιτίδα Blockchain στη Θεσσαλονίκη και είναι μέρος της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης Blockchain Οpen Tech, η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία ακτιβιστών της τεχνολογίας.

Η αστική θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων Blockchain Factory είναι ένας χώρος τεχνολογίας – καινοτομίας με επίκεντρο την τεχνολογία Blockchain, αλλά και το σύνολο των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών.

Σε αυτή την πρωτότυπη και μοναδική για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων, νέοι επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές αλλά και όσοι το επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν συμβουλές από εξειδικευμένους επαγγελματίες, να ανταλλάξουν ιδέες, να δικτυωθούν με νέους συνεργάτες και να κάνουν χρήση των υποδομών για τις επαγγελματικές τους συναντήσεις.

Όραμα του Blockchain Factory είναι η ανάπτυξη και διάδοση Τεχνολογιών Blockchain σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες industry for energy.

Το πρώτο αστικού τύπου οικοσύστημα τεχνολογιών έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στεγαζόμενο σε έναν πρωτοποριακό χώρο με εξοπλισμένους χώρους συνεδριάσεων, workshops και ατομικές θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη του εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της πόλης, ενισχύοντας παράλληλα τη στρατηγική θέση της Θεσσαλονίκης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το Blockchain Factory προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης AR και VR εργαλείων, αποτελώντας Ευρωπαϊκό σημείο αναφοράς και όχι μόνο.

Μάθετε πρώτοι τα πάντα για το Blockchain Factory στο 1st Blockchain Conference 2022 και γίνετε μέλη της πιο ζωντανής τεχνολογικής παρέας!

1st Blockchain Conference | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-21:00| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής!