Ημέρες Καριέρας 2019: 22.500 συνεντεύξεις εργασίας και 8.000 επισκέπτες

    Από: Startup Team

Το kariera.gr διοργάνωσε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, τις Ημέρες Καριέρας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στις Ημέρες Καριέρας συμμετείχαν 63 εταιρείες, από διάφορους κλάδους, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και περισσότεροι από 8.000 υποψήφιοι.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες των Ημερών Καριέρας:

  • Περιηγήθηκαν στα περίπτερα των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, κατέθεσαν τα βιογραφικά τους σημειώματα και πραγματοποίησαν προσωπικές συνεντεύξεις με 63 ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.
  • Δέχτηκαν συμβουλές σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού από την ομάδα Hiring Solutions του kariera.gr
  • Συνάντησαν εκπροσώπους από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ενημερώθηκαν για νέες τάσεις και δεξιότητες στις οποίες μπορούν να εκπαιδευτούν.
  • Εκπαιδεύτηκαν μέσα από 2 σεμινάρια σε θέματα Digital Marketing μέσω της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google.

Στο Σαββατοκύριακο των Ημερών Καριέρας, σημαντικό παράλληλο δρώμενο αποτέλεσε το Up Event που παρουσίασε η δημοσιογράφος Μία Κόλλια, φιλοξενώντας διακεκριμένα πρόσωπα του κόσμου της επιχειρηματικότητας αλλά και αναγνωρίσιμους αγαπημένους ανθρώπους.

Στο Up Event συμμετείχαν η Δήμητρα Γαλάνη, o ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, η ηθοποιός Μπέτυ Μαγγίρα, η content creator Μαίρη Συνατσάκη, ο συνθέτης Μίνως Μάτσας, η δημοσιογράφος Έλενα Παπαδημητρίου, η ιδρύτρια και instructor του One Breath Mindfulness Center Μυρτώ Λεγάκη, ο ιδρυτής της εταιρείας Vivid Vibes Βασίλης Βασιλειάδης, η Director of strategic planning Εκάβη Βαλλερά από τη Non profit foundation Desmos, ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, External & Community Affairs Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, ιδρυτής και General Director της SciCo, ο Βασίλης Σοφικίτης, Project Director and Production Manager και ο Πορφύριος Πελωριάδης, PR Communications & IT Manager της εταιρείας Jetk., η Στέλλα Κάσδαγλη, Co-founder της εταιρείας Women on top και η Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Trainer και Personal, Corporate & Employer Branding Coach.

Οι ομιλητές, απευθυνόμενοι στο κοινό περιέγραψαν την πορεία τους προς την επιτυχία, τις δυσκολίες αλλά και τα σταθερά βήματα για τον στόχο που τελικά κατέκτησαν.

Πηγή: epixeiro.gr