Κορυφαίες εταιρείες και οργανισμοί αναζητούν προσωπικό!

    Από: Startup Team

Για 7η συνεχόμενη χρονιά το Mediterranean College πραγματοποιεί στις 27 Νοεμβρίου, στο Divani Caravel το EMPLOYABILITY FAIR 2019! Είναι μια διοργάνωση-θεσμός η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου Απασχολησιμότητας (MC-Employability Scheme) του Κολλεγίου για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.

40 μεγάλες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρίες και Οργανισμοί δίνουν ραντεβού και φέτος στο Divani Caravel Hotel, με στόχο να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις πρόσληψης ή συλλογή βιογραφικών υποψηφίων, για κάλυψη μελλοντικών θέσεων, καθώς επίσης και να αναζητήσουν φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο του Job Fair θα πραγματοποιηθούν 4 εξειδικευμένα σεμινάρια και ομιλίες, με θεματολογία από περιζήτητους τομείς, όπως Social Media, HR, Psychology, E-Sports, ενώ εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης του Mediterranean College θα δίνουν όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες για την επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος!

Στο ειδικά διαμορφωμένο CV Center powered by ADECCO, θα δίνονται πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές στους επισκέπτες για να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό  βιογραφικό, προσφέροντάς τους παράλληλα υπηρεσίες Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας.

Το MC-Employability Fair έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα κορυφαία Job Fairs στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία 6 χρόνια  έχει προσελκύσει περισσότερες από 200 εταιρείες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 9.500 επισκεπτών από όλη τη χώρα και την κατάθεση 5.000 βιογραφικών.

Education Awards 2019

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Caravel θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Απονομής των Education Awards 2019. Εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών θα δώσουν και φέτος το παρόν για να βραβεύσουν τους 10 μεγάλους νικητές της διοργάνωσης, στηρίζοντας έτσι τη μεγάλη πρωτοβουλία του Mediterranean College για επιβράβευση και ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας.

Data

Ημέρα: Τετάρτη 27/11/2019

Ώρες: 10:30 π.μ έως 8 μ.μ.

Χώρος: Divani Caravel Hotel

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δήλωσε ΕΔΩ τη συμμετοχή σου!

Διοργάνωση: Mediterranean College (MC) (με την υποστήριξη του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ & του GameSpace.gr).

Πηγή: workenter.gr