Marketing over beers και Cheers!

    Από: Startup Team

Με ένα νέο Instagram live ξεκινάει αυτή η εβδομάδα γεμάτο επικοινωνία, storytelling και digital marketing. Με κεντρικό μήνυμα Marketing Stories over beers ο Δημήτρης Παρλιάρης (@meet_dparliar) να υποδέχεται τους digital καλεσμένους στο Instagram profile του και πίνουν παρέα παγωμένες μπύρες.

Αυτή την Τρίτη 07/04 στις 19:00 ο Γιώργος Ματζουρανίδης (@mes0n0xian), ο γνωστός brand narrator από την Θεσσαλονίκη, που απαντάει στο όνομα Γιώργος ή Μάντζ , ανοίγει το πρώτο κουτάκι παγωμένης μπύρας!

Η Ιδέα πίσω από το Market(be)ers

Tο συγκεκριμένο concept ήρθε στη ζωή όταν βγήκε έντονα στην επιφάνεια η ανάγκη των ανθρώπων για καλύτερη διαχείριση των επικοινωνιακών τους πλάνων κατά την διάρκεια έξαρσης του COVID-19. Μέσα στα online communities πολλοί επιχειρηματίες –ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ημέρες- αναρωτιόντουσαν αν θα πρέπει να συνεχίσουν ή να παγώσουν τον προγραμματισμό που είχαν κάνει σε καμπάνιες, social posting κλπ. Προσπαθούσαν να δουν πως θα πορευθούν σ’ αυτή τη κρίση.

Ο λόγος που ξεκίνησε αυτό το project είναι για να κάνει τον κόσμο του marketing και της επικοινωνίας πιο προσβάσιμο. Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερες απαντήσεις, περισσότερα εργαλεία και στο ενδιάμεσο να απολαύσουμε και digital μπυρίτσες μας.

Σι για ον τιουσντεϊ 🙂

Ο Δημήτρης Παρλιάρης, είναι marketer και εργάζεται ως υπεύθυνος Επικοινωνίας (MarCom) σε εταιρείες και οργανισμούς, ενώ παράλληλα διδάσκει Marketing και Digital Communication σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς.