Meet Market: Η γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας στο 10ο Django Fest Athens

    Από: Startup Team

Mετά από ένα διάλειμμα χαλάρωσης, η ομάδα του Meet Market, επιστρέφει δίνοντας το πρώτο ραντεβού για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στον χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Για μια ακόμη χρονιά δίνουν τα χέρια με το 10ο Django Fest Athens, το φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στη μουσική κληρονομιά του Django Reinhardt, δηλαδή το αυθεντικό gypsy jazz manouche που κυριαρχούσε στην Ευρώπη τις δεκαετίες του ’30 και του ’40.

Είναι μία διήμερη γιορτή, εμπνευσμένη από την παριζιάνικη gypsy jazz swing μουσική, γεμάτη 100+ περίπτερα καλλιτεχνών, σχεδιαστών, παραγωγών και τοπικών μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων που θα σας αποδείξουν πως η δημιουργικότητα υπάρχει σε αφθονία και έχει ταυτότητα ελληνική.

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα εδώ.

Πηγή: Epixeiro.gr