MITEF Greece Startup Competition 2019: Αυτοί είναι οι 12 φιναλίστ του διαγωνισμού!

    Από: Startup Team

Το MIT Enterprise Forum Greece (MITEF) ανακοίνωσε τις 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη δεύτερη φάση του Startup Competition 2019. Μια ομάδα έμπειρων κριτών επέλεξε τις καλύτερες επιχειρήσεις που θα προχωρήσουν στην τελική φάση, κατά τη διάρκεια τελετής που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου.

Οι φιναλίστ από το General Track είναι: AidPlex, Beenova, iCry2Talk, Map of Care, Nanometrisis, PD Neurotechnology, SolMeYea, Twiddle και Vertliner. Οι φιναλίστ από το Energy and Mobility Track, που υποστηρίζεται σε αποκλειστικότητα από τα Ελληνικά Πετρέλαια, είναι οι Bunkering at Sea, Inteligg και Parity Platform.

Οι entrepreneurs μόλις ολοκλήρωσαν ένα εντατικό πρόγραμμα επιτάχυνσης τριών μηνών, αποτελούμενο από μια σειρά προσεκτικά σχεδιασμένων δωρεάν εργαστηρίων που εστίασαν σε τομείς επιχειρηματικών δεξιοτήτων, όπως το μάρκετινγκ, η χρηματοδότηση, οι επικοινωνίες, τα νομικά θέματα και οι επενδυτές.

«Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε, για πέμπτη συνεχή χρονιά, τους φιναλίστ του διαγωνισμού» δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MITEF Greece, «και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να μεταμορφώσουμε τις ιδέες τους σε εταιρείες που αλλάζουν το παιχνίδι, προς όφελος της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου».

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση, «η ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου του διαγωνισμού αποτελεί ακόμα ένα βήμα στο δρόμο για την επίτευξη του οράματος του MITEF Greece: να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα Tech Hub».

Πηγή: Epixeiro.gr