Ο χρηματοοικονομικός κόμβος της Γερμανίας καλωσορίζει το Blockchain Frankfurt Summit

    Από: Startup Team

Το Blockchain Summit της Φρανκφούρτης είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή εκδήλωση Blockchain for Business, που εμπιστεύονται οι τεχνολογικοί κολοσσοί και εταιρείες startup, συγκεντρώνοντας τους σημαντικούς παίκτες της τεχνολογίας blockchain για τον επιχειρηματικό τομέα. Το Blockchain Summit Frankfurt θα λάβει χώρα στις 26 Μαρτίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο Kap Europa, στην καρδιά της γερμανικής μεγαλούπολης και είναι το δεύτερο γεγονός της χρονιάς στη σειρά Blockchain Summit, μετά από επιτυχημένες εκδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ αλλά και σε πέντε διαφορετικές πόλεις το 2018. Το Blockchain Summit της Φρανκφούρτης είναι για το “σύνολο” Blockchain. Ένα ακροατήριο με ένα κοινό ενδιαφέρον, όπου κανένα άλλο πλευρικό θέμα και κανένα event, δεν θα συμβαίνει εκτός της τεχνολογίας αυτής, καθιστώντας το ένα «καθαρόαιμο» blockchain συνέδριο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι επισκέπτες θα ακούσουν 100 οραματιστές ομιλητές και εκπρόσωπους της blockchain βιονηχανίας με εξαιρετικό περιεχόμενο, τόσο στα θέατρα όσο και σε όλη την έκθεση. Θα αποκτήσουν μια αποκλειστική γνώση για τις καινοτόμες εξελίξεις στο χώρο των επιχειρήσεων, καθώς και την αλληλεπίδραση με κορυφαίους ειδικούς στον κλάδο. Το επίκεντρο του περιεχομένου είναι σε πρακτικές περιπτωσιολογικές μελέτες “how-to” από παγκόσμιες εταιρείες που ήδη αξιοποιούν τεχνολογία blockchain. Συζητήσεις και debates για τις επιπτώσεις του blockchain σε τομείς όπως οι Χρηματοπιστωτικές, Ασφαλιστικές, Λιανικές, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Τηλεπικοινωνίες μέσω διαδραστικών περιπτωσιολογικών μελετών και συζητήσεων σε panel.

Μερικοί από τους κορυφαίους ομιλητές που συμμετέχουν ήδη στο Blockchain Summit Frankfurt είναι οι εξής:

  • Emmanuel Delerm, Διευθυντής Προγράμματος Blockchain, Carrefour
  • Mika Lammi, Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης IoT, Πόλη Kouvola
  • Juergen Rahmel, Διευθύνων Ψηφιακός Υπεύθυνος HSBC
  • Frank Thomas Merten, Επικεφαλής Διευθύνσεων Προγραμμάτων IP και Εφαρμογής, Ζυρίχη CI Ισπανία
  • Raphael Barisaac , UniCredit
  • Alexander Hoptner, Διευθύνων Σύμβουλος της Boerse Stuttgart
  • Michael Schramm, Επικεφαλής του Κέντρου Competence Centre Blockchain Gernany, Ελβετία, Αυστρία, EY
  • Nitin Manoharan, Διευθυντής, Global Head Enterprise Architecture & Tech καινοτομία, Philip Morris International-
  • Αλέξανδρος Majarek, Διευθυντής Διαχείρισης Υποδομών και Παράδοση Υπηρεσιών, TUI

Εστιάζοντας στις βιομηχανίες που επηρεάζονται περισσότερο από την τεχνολογία blockchain, συμμετέχουν πάνω από 1500 προοδευτικοί επαγγελματίες, 100 κορυφαίοι ομιλητές, παγκόσμιες εταιρείες και καινοτόμες τεχνολογικές επιχειρήσεις και κερδίζουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις συνδέσεις για να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας Blockchain.

Για να κλείσετε τη δική σας θέση στο συνέδριο, εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι το StartUp.gr, είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και λάβετε σημαντική έκπτωση από το εξής  registration link: www.eventbrite.co.uk/e/blockchain-summit-frankfurt-2019-tickets-52518206369?discount=Startup.gr

Πιο κάτω είναι χρήσιμα και Social Links

Twitter: @BlockchainHQ  Hashtag: #BlockchainSummit LinkedIn: www.linkedin.com/showcase/blockchain-summit  URL: blockchainsummitfrankfurt.com/

Registration: www.eventbrite.co.uk/e/blockchain-summit-frankfurt-2019-tickets-52518206369?discount=Startup.gr