Ο διαγωνισμός WinterChallenge πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά και προσκαλεί μαθητές και εκπαιδευτικούς

    Από: Startup Team

Ο διαγωνισμός WinterChallenge πραγματοποιείται φέτος τον Φεβρουάριο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και προσκαλεί μαθητές και εκπαιδευτικούς να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό και να δηλώσουν συμμετοχή.

Πρόκειται για έναν διαδικτυακό παγκόσμιο διαγωνισμό, εμπνευσμένο από την κοινότητα της Παγκόσμιας Οικονομικής Ολυμπιάδας, ανοιχτό σε μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή ατομικά ή και με την ομάδα τους και να διαγωνιστούν σε εφάνταστα θέματα οικονομικών, να παίξουν το διαδικτυακό παιχνίδι του FLG και να λύσουν με την ομάδα τους ένα Business Case. Το όριο ηλικίας συμμετοχής είναι τα 21 χρόνια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως ομάδα, ατομικά, με ή χωρίς την καθοδήγηση του καθηγητή τους.

Το WinterChallenge έχει κυρίως οικονομικό χαρακτήρα, δηλαδή οι 3 γύροι από τους οποίους αποτελείται επικεντρώνονται σε θέματα οικονομικών, χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών ιδεών, παρόλα αυτά δεν υπάρχουν σχετικοί όροι συμμετοχής για το επίπεδο των γνώσεων που απαιτείται να έχει ο συμμετέχοντας.

Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει εδώ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου ενώ το WinterChallenge έχει παρουσία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: στο Facebook, στο Instagram, στο LinkedIn και στο Youtube (όπου υπάρχουν και τα αντίστοιχα βίντεο του διαγωνισμού πέρσι).

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, το πρόγραμμα, τους κανονισμούς και τον τρόπο προετοιμασίας στην ιστοσελίδα ecolymp.org/winterchallenge .