Ο μεγάλος διαγωνισμός ευρωπαϊκών websites είναι και πάλι εδώ

    Από: Startup Team

Παραμένουν λιγότερο από 30 ημέρες για τη λήξη του διαγωνισμού .eu Web Awards για το καλύτερο ευρωπαϊκό website. Websites με κατάληξη .eu από όλες τις χώρες της ΕΕ διαγωνίζονται σε πέντε κατηγορίες με τελικό έπαθλο ένα δίμηνο διαφημιστικό billboard στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών και ένα βιντεοκλίπ για χρήση των νικητών.

Ο διαγωνισμός προσφέρεται και χορηγείται από το μητρώο των ονομάτων τομέα.eu (.eu domain names), EURid (www.eurid.eu).

Η συμμετοχή είναι άνευ κόστους, αρκεί να γίνει η καταχώρηση της ιστοσελίδας μέσω του ηλεκτρονικού εντύπου αίτησης στο webawards.eurid.eu και να δεχτεί όσο περισσότερες ψήφους γίνεται από το κοινό.

Η περίοδος υποψηφιότητας λήγει την 1η Αυγούστου 2019.

Το EURid ενθαρρύνει όλους τους υποψήφιους να προωθήσουν την συμμετοχή τους μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους!

Τα 3 υποψήφια website κάτω από κάθε μία από τις 5 κατηγορίες με τις περισσότερες ψήφους θα είναι οι φιναλίστ των 2019 .eu Web Awards.

Οι φιναλίστ θα αποκαλυφθούν στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 και θα κληθούν στην τελετή απονομής των βραβείων που θα γίνει στις Βρυξέλλες στις 20 Νοεμβρίου 2019.

Ένα από τους νικητές του 2018 ήταν το ελληνικό www.dodoni.eu.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο webawards@eurid.eu ή και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα webawards.eurid.eu.