Οι γυναίκες εμψυχώνουν γυναίκες στο ψηφιακό συνέδριο “Women in Marketing”

    Από: Startup Team

Με τον Covid-19 να κάνει το εργασιακό μέλλον να μοιάζει αβέβαιο, ένα γυναικείο κίνημα είχε την ιδέα να οργανώσει μια συλλογική δράση για να δώσει λύση.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο 1ο ψηφιακό συνέδριο “Women in Marketing“ που διοργανώνεται από το digital marketing academy, CreativeHub και θα λάβει χώρα online 28-30 Απριλίου 2020, ως μια παγκόσμια πρωτοβουλία για τον εμπλουτισμό γνώσεων και ενδυνάμωση ικανοτήτων των γυναικών στην αγορά εργασίας.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Arijana Koskarova, ιδρύτρια του Creative Hub, ένα hub βραβευμένο από τη Forbes, που δίνει τη δυνατότητα σε νέος ανθρώπους να καλλιεργήσουν μια καριέρα στο χώρο του marketing και άλλων δημιουργικών κλάδων. «Μέσα από το ψηφιακό συνέδριο θέλουμε να δώσουμε κίνητρα στις γυναίκες για να μπουν και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας στην αγορά», δηλώνει η ίδια.

Το συνέδριο θα έχει ομιλητές από όλο τον κόσμο με διάφορα backgrounds όπως για παράδειγμα γυναίκες ιδρυτές δημιουργικών εταιριών, διευθύντριες marketing, CEOs σε εταιρείες επικοινωνίας, digital marketers, creative directors, δημοσιογράφοι, αλλά και γυναίκες που μέσα από προγράμματα mentoring βοηθούν άλλες γυναίκες και δημιουργούν κινήματα για να φέρουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν registration εδώ.

Εδώ  womeninmarketing.app.virtualsummits.com/ μπορείτε να δείτε τη θεματολογία και τις γυναίκες που θα παρουσιάσουν ιστορίες έμπνευσης αλλά και θέματα που αφορούν το branding, το digital marketing, το PR, το personal growth κλπ.