Open Coffee Athens #107

    Από: Startup Team

Το Open Coffee επιστρέφει!

Δύο χρόνια μετά την τελευταία μας συνάντηση, συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα 🙂

Παρασκευή 18 Μαρτίου, 6 το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Για την ακρίβεια, έχουν συμβεί πολλά –οι ελληνικές startups είναι περισσότερες, πιο έμπειρες και πιο φιλόδοξες από ποτέ–, και είναι καιρός να τα ξαναπούμε! Founders, tech enthusiasts & startup lovers, σας περιμένουμε για proper IRL catch-up, νέες γνωριμίες και πολύ networking!

Οι παρουσιάσεις έχουν ως εξής:

– Οι Γρηγόρης Αγριόπουλος και Βασιλαπόστολος Ουράνης, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν δια ζώσης τον MagOS (www.themagos.com), καινοτόμo τεχνολογικό προϊόν για την διεπαφή ανθρώπου – μηχανής που φιλοδοξεί να αποτελέσει την νέα γενιά input/output device, επίσης το όραμά τους για το μέλλον της εκτεταμένης πραγματικότητας (XR).

– Ο Αγαπητός Διακογιάννης, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Seafair (www.seafair.io), μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα αυτοματοποιημένης εύρεσης και διαχείρισης προσωπικού για ναυτιλιακές εταιρείες, η οποία και έχει λάβει συνολική seed χρηματοδότηση ύψους 6,5 εκ. δολαρίων.

– Ο Δημήτρης Μαρούλης, συνιδρυτής και εταίρος, θα παρουσιάσει την Genesis Ventures (www.genesis-ventures.vc), το άρτι αφιχθέν pre-seed venture capital fund ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ που αναζητεί ελληνικές startups πολύ αρχικού σταδίου, παρέχοντας συμβουλευτική, διασυνδέσεις και επενδύσεις ύψους έως 400 χιλιάδες ευρώ.

Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα, για catchup συνοδεία καφέ στο μπαρ ή το ανοιχτό αίθριο του Μουσείου. Οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο ξεκινούν στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε στο μπαρ ή το αίθριο για networking ως αργά.

Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας (απαιτούμενο για την είσοδο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης). Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας με RSVP, επίσης αν θέλετε συστηθείτε στα σχόλια!

Για όσους δεν καταφέρετε να βρεθείτε στο Μπενάκη, το event θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά από εδώ (το live stream θα ξεκινήσει στις 7). Spread the word, και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά!

Διαβάστε περισσότερα εδώ