Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition 2020

    Από: Startup Team

Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος», σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του “MITEF Greece Startup Competition 2020”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, στις 11:00, στην Βιβλιοθήκη του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δημόκριτος».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων σχετικά με το “MITEF Greece Startup Competition 2020”.

Το MITEF Greece στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Οι ομάδες που θα βραβευθούν θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum.

Ο διαγωνισμός ακολουθεί τα πρότυπα αντίστοιχων διαγωνισμών που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του διαγωνισμού του 2019, συνεχίζεται η συνεργασία με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ως αποκλειστικού χορηγού στην θεματική ενότητα “Energy” track.

Επιπλέον φέτος, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Maritime Innovation Center δημιουργείται για πρώτη φορά μία νέα θεματική ενότητα  το “Maritime ”track.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Μάνθος Κωτσιόπουλος, Co-Founder & COO της εταιρείας Twiddle, 1ος νικητής του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2019 ο οποίος θα μας μιλήσει για την εμπειρία του και τη σημασία του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους:

  • Δρ. Τζένη Λειβαδάρου, Engineer for New Technologies and Innovation, στέλεχος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ,
  • κ. Κωνσταντίνο Μιχανετζή Co-Founder Athens Maritime Innovation Center & CEO Sylipsis Corp
  • κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρο του MIT Enterprise Forum Greece, που θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο Link: www.eventora.com/el/Events/mitefgreece-startup-competition-demokritos2020

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με τον κο Νίκο Γέμελο, τηλ: 216 900 2981 (MITEF Greece) είτε με τον κ Νίκο Παληογιάννη, τηλ: 210 650 3455 (Γραφείο Καινοτομίας Δημόκριτος).