“Connect Smart” Roadshow από την Vantage Towers Greece | Πρώτος σταθμός η Αθήνα

    Από: Startup Team

Έξυπνα ξενοδοχεία, βιομηχανία 4.0 και διασυνδεδεμένα κτίρια στο επίκεντρο.

Σε μια εποχή όπου η καινοτομία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελούν προϋπόθεση για την τόνωση κομβικών κλάδων της χώρας μας, η Vantage Towers αναλαμβάνει ενεργό ρόλο, διοργανώνοντας 3 εκδηλώσεις σε ΑθήναΘεσσαλονίκη και Πάτρα, προκειμένου να αναδείξει τα οφέλη της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στους κλάδους του Τουρισμού, των Υποδομών, της Βιομηχανίας και της Υγείας.

Πρώτος σταθμός είναι η Αθήνα, στις 07 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής και στελέχη από τον κλάδο της τεχνολογίας, του τουρισμού και της βιομηχανίας. Θα ακολουθήσουν η Θεσσαλονίκη στις 21 Φεβρουαρίου και η Πάτρα στις 15 Μαρτίου.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι οι επαγγελματίες από το χώρο της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας να ενημερωθούν για τον τρόπο που η αξιόπιστη συνδεσιμότητα παντού (σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους) συμβάλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, στο στόχο της πράσινης ανάπτυξης και στην αποφασιστική μείωση του κόστους. Στην πραγματικότητα είναι τόσο απαραίτητη στην καθημερινότητα μας, όπως το νερό και το ρεύμα, γιατί αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζονται πλήθος νέων υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας και metaverse.

Η συνδεσιμότητα νέας γενιάς θα ξεκλειδώσει δυνατότητες ικανές να φέρουν επανάσταση στην καθημερινή ζωή, όπως τα έξυπνα ξενοδοχεία, τη βιομηχανία 4.0, τα διασυνδεδεμένα κτίρια, τη ρομποτική και τo διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT).

Εάν επιθυμείτε να έχετε ενεργό ρόλο στον δρόμο προς τη νέα τεχνολογική εποχή, μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επερχόμενες εκδηλώσεις εδώ

Η συμμετοχή στην ημερίδα ΔΕΝ έχει οικονομική επιβάρυνση και προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ ή επισκεφτείτε το www.connectsmart.gr