Σημαντικές διακρίσεις για τη JOBSbnb στα Mobile Excellence Awards 2019

    Από: Startup Team

Δύο βραβεία έλαβε η JOBSbnb στα φετινά Mobile Excellence Awards, κατά την τελετή απονομής την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019. Συγκεκριμένα, η JOBSbnb απέσπασε δύο Silver βραβεία στις εξής κατηγορίες:

  • Silver βραβείο Innovative Mobile Application / Start Up company στην κατηγορία «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο του Κινητού Επιχειρείν»

  • Silver βραβείο Digital Innovation through Mobile στην κατηγορία
    «Mobile Επιχειρηματικές Εφαρμογές και Μετασχηματισμός»

Η καινοτόμα πλατφόρμα της JOBSbnb.com, καταφέρνει να λύσει δύο μεγάλα προβλήματα της ελληνικής πραγματικότητας. Το ένα είναι η εύρεση προσωπικού στους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού και το άλλο η εύρεση εργασίας σε χιλιάδες εργαζόμενους.

Ο επιχειρηματίας, ο manager της επιχείρησης ή ο HR Manager μιας αλυσίδας καταστημάτων, δεν χρειάζεται πλέον να βάζει αγγελίες, αφού γνωρίζει ποια ή ποιες θέσεις θέλει να καλύψει. Οπότε, μπαίνοντας στην πλατφόρμα, κάνει απλά απευθείας αναζητήσεις. Tο 98% των επιχειρήσεων που εμπιστεύτηκαν το JOBSbnb.com έκλεισαν περισσότερες από 4 συνεντεύξεις με εξειδικευμένο προσωπικό ανά θέση σε λιγότερο από 5 λεπτά από τη στιγμή που έκαναν την αναζήτηση!

Τα βραβεία έρχονται σε μία πολύ καλή στιγμή για τη JOBSbnb, αφού μέσα σε 8 μήνες, το app έχει σημειώσει περισσότερα από 35.000 downloads από υποψήφιους εργαζόμενους και οι επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευθεί τη JOBSbnb έχουν ξεπεράσει τις 900.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας William Γρίβας, Product & Digital Marketing Director της JOBSbnb, ο οποίος με αφορμή την εξαιρετική επίδοση της JOBSbnb δήλωσε σχετικά:

“Με πολλή χαρά παραλαμβάνουμε αυτές τις βραβεύσεις, οι οποίες πιστοποιούν τους κόπους μας και επιβεβαιώνουν την επιτυχία της υπηρεσίας μας! Ευχαριστούμε όλους μας τους συνεργάτες και τους συγχαίρουμε για την ποιότητα που προσδίδει το προϊόν μας. Η JOBSbnb σε ιδιαίτερους καιρούς για το ελληνικό επιχειρείν, κάνοντας πολύ εύκολη την εύρεση εργασίας και προσωπικού, δημιουργεί πραγματική αξία στους κλάδους εστίασης και του τουρισμού, που είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας μας και η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας με 20% συμμετοχή στο ΑΕΠ. Η JOBSbnb όχι μόνο παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις, αλλά συμβάλλει και στη μείωση της ανεργίας, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των συμβαλλομένων πλευρών, με καινοτόμο και αμεσότατο τρόπο. Φιλοδοξούμε αυτή να είναι η αρχή για ένα μοντέλο που θα έχει γρήγορη ανάπτυξη και θα δημιουργήσει ένα ελκυστικό brand στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.