Startup Europe Week 2019 στη Λάρισα

    Από: Startup Team

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται από τις 11 έως 15 Μαρτίου 2019 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό η Λάρισα συμμετέχει στην Εβδομάδα μέσω ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:45 στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κων/νος Κούμας».

Οι επίσημοι διαπιστευμένοι διοργανωτές της εκδήλωσης, η Επιστημονική Ένωση Digital idea, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης (18:00 -20:00) θα παρουσιαστούν τρόποι χρηματοδότησης για startups καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης αυτών. Ακόμη, δύο επιτυχημένοι startuppers θα μοιραστούν την εμπειρία τους μέσα από τα δικά τους startup εγχειρήματά τους.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης (20:00 -21:00) θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του επιχειρηματία Λευτέρη Παπαγεωργίου, με τίτλο “Startups. Από την ιδέα, στην παγκόσμια αγορά”, από τις εκδόσεις Φερενίκη.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται εγγραφή εδώ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.