Στην τελική ευθεία για το TEDxPatras 2023! Κλείσε θέση

    Από: Startup Team
Στην τελική ευθεία για το TEDxPatras 2023! Κλείσε θέση

Σε έναν κόσμο που ορίζεται από διαχωρισμούς και όρια, υπάρχει μια λέξη με εξαιρετική δύναμη: “γεφύρωση”. Διαθέτει την ικανότητα να συνδέει, δημιουργώντας μονοπάτια που μας οδηγούν σε νέους ορίζοντες. Όταν όμως την εμπλουτίζουμε με την ουσία της “εσωτερικότητας”, συμβαίνει κάτι πραγματικά βαθύτερο. Ένα ταξίδι ανακάλυψης ξεκινάει,  κατά το οποίο συνειδητοποιούμε τις συσχετίσεις που μας ενώνουν.

To TEDxPatras επιστρέφει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών!

Ας μάθουμε περισσότερα για τα τελευταία μας νέα!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΤΥΧΑΚΗΣ
CTO, Orfium

Ο Μιχάλης Πετυχάκης είναι Διευθυντής Τεχνολογίας (CTO) της Orfium, του παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα της τεχνολογίας που παρέχει λύσεις λογισμικού, δεδομένων και αδειοδότησης στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. O Μιχάλης έρχεται στο TEDxPatras 2023 για να μιλήσει για τις υπερδυνάμεις που δίνει η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη στους ανθρώπους υπερδυνάμεις. Μπορούμε πλέον να κατανοούμε καλύτερα τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας, να συνδεόμαστε και να συνεργαζόμαστε σε έργα και να αναπτύσσουμε νέες λύσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου. Περισσότερα εδώ.

ANNE KATHRINE OVERGAARD
Co-Founder of the SDU Citizen Science Knowledge Center

Η Anne Kathrine Overgaard είναι επικεφαλής εξωτερικών προγραμμάτων στη Σχολή Ιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Νότιας Δανίας (SDU). Μαζί με τον Thomas Kaarsted ίδρυσε το δίκτυο της Επιστήμης των Πολιτών του SDU και το Επιμορφωτικό Κέντρο της Επιστήμης των Πολιτών. Ασχολείται με την προάσπιση της Επιστήμης των Πολιτών,είναι μέλος της Ομάδας Εργασίας Επιστήμης των Πολιτών του LIBER (Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche)  και κατέχει τη θέση της επικεφαλής προγραμμάτων για ένα μεγάλο εύρος εργασιών της Επιστήμης των Πολιτών σε στενή συνεργασία με ερευνητές και προσωπικό της βιβλιοθήκης. Περισσότερα εδώ.

THOMAS KAARSTED
Co-Founder of the SDU Citizen Science Knowledge Center

Έχοντας ξεκινήσει ως διευθύνων σύμβουλος εκδοτικού οίκου, ο Thomas Kaarsted έγινε μέλος της Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης της Νότιας Δανίας το 2008 και ανέλαβε αναπληρωτής διευθυντής της βιβλιοθήκης το 2013. Έκτοτε, συμμετέχει σε διάφορα στρατηγικά έργα με βάση την κοινότητα/κοινωνία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και -μαζί με την Anne Kathrine Overgaard, συν ίδρυσε το Δίκτυο (Citizen Science Network) και το Επιμορφωτικό Κέντρο της Επιστήμης των Πολιτών στο Πανεπιστήμιο Νότιας Δανίας. Παράλληλα, διδάσκει την Επιστήμη των Πολιτών και είναι μέλος της Επιτροπής Προγράμματος Συνεδρίων του LIBER  (Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche) και της Ομάδας Εργασίας για την Επιστήμη των Πολιτών. Περισσότερα εδώ.

STELIOS TSOUKIAS

Singer & Songwriter

Ο Στέλιος Τσουκιάς γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Για περισσότερα από 5 χρόνια έζησε στο Λονδίνο και συνέχισε να ζει μεταξύ δύο χωρών με αποτέλεσμα να εκτεθεί σε διαφορετικές κουλτούρες. Καταγγελτικός, διονυσιακός, «αισθηματίας» και κοινωνικά ανήσυχος, έχει κάνει μια σειρά από επιτυχημένες συναυλίες, έχοντας στις αποσκευές του δύο album, ΑΓΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ (2019) και ΚΟΙΤΑΖΩ ΕΞΩ (2023), με τραγούδια που ήδη έχουν αγαπηθεί από το κοινό σε όλη την Ελλάδα, όπου συναισθήματα, βιώματα και ιδέες, μπλέκονται με φρέσκους ήχους.

Ο Στέλιος Τσουκιάς έρχεται στο TEDxPatras 2023 μαζί με τον Ιάσονα Οικονόμου (μπάσο) και τον Θάνο Σταυρίδη (ακορντεόν). Περισσότερα εδώ.

 

Book your Tickets
Κλείσε σήμερα τη δική σου θέση και γίνε μέρος της εμπειρίας του TEDxPatras 2023!

Κλείσε εισιτήριο!