TEDxNTUA 2022: Επιστρέφει με θέμα «PLAY»

    Από: Startup Team

Εσύ εξασφάλισες την θέση σου; 

Το TEDxNTUA επιστρέφει φέτος, για 6η χρονιά, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για να παρουσιάσει το φετινό event με θέμα «PLAY», το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Ηχηρά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και εταιρικά στελέχη θα δώσουν το παρόν, χτίζοντας ένα μοναδικό line-up ομιλητών.

Μετά από δύο χρόνια κοινωνικών αποστάσεων και ακυρώσεων πολλών συνεδρίων και event εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, το TEDxNTUA επιστρέφει στην κανονική του μορφή, δηλαδή σε αυτή της ημερίδας, σε ένα venue που διακρίνεται για την αισθητική και αρχιτεκτονική του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Διατηρώντας τον κοινωνικό του χαρακτήρα, το φετινό event μας φέρνει και πάλι κοντά και μέσω του θέματος «PLAY», υπενθυμίζοντάς μας ότι παρόλα όσα περάσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, το παιχνίδι θα είναι πάντα εκεί να μας «γεμίζει» και να μας φέρνει κοντά.

 

Τι σημαίνει το φετινό θέμα «PLAY»

Από μικρό παιδί, το Play είναι μια λέξη που αντιπροσωπεύει μια σημαντική κινητήριο δύναμη μέσα σου, η οποία όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς ότι συνεχίζει να σ’ ακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Σε συνοδεύει σχεδόν σε όλους τους τομείς, από την καθημερινότητα μέχρι τα όνειρα, από την εργασία μέχρι τη διασκέδαση, από το stop στο play!

 

Πληροφορίες

To TEDxNTUA αποτελεί το μοναδικό TEDx στην Αθήνα μέχρι στιγμής φέτος που είναι δωρεάν, το μόνο αντίτιμο; Την ημέρα του event, αντί για χρηματικό εισιτήριο, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η επίσημη ανακοίνωση του εντυπωσιακού line-up ομιλητών έχει ήδη ξεκινήσει σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας του TEDxNTUA 2022. Τις θέσεις των ομιλιών έρχονται να συμπληρώσουν εξέχουσες προσωπικότητες από διαφορετικούς κλάδους. Μέχρι στιγμής οι ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί πως θα πλαισιώσουν την φετινή μας δράση είναι: ο κος Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο κος Ευγένιος Τριβιζάς, η κα Άννα Ντουντουνάκη, ο κος Απόστολος Αποστολάκης και ο Δρ. Θάνος Ασκητής. 

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το φετινό event μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα του TEDxNTUA 2022, αλλά και τις σελίδες του στο Instagram, Facebook, και Linkedin.

Εσύ θέλεις να εξερευνήσεις τον συναρπαστικό κόσμο του PLAY;  Κλείσε ΕΔΩ το εισιτήριό σου και stay tuned!