The Food Business Restarts at Sial 2020 – Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL 2020

    Από: Startup Team

Μετά το πολύ δύσκολο διάστημα των τελευταίων μηνών, ένας από τους κλάδους της παγκόσμιας οικονομίας που επανέρχεται σταδιακά στους κανονικούς του ρυθμούς είναι αυτός των διεθνών εμπορικών εκθέσεων.

Ιδανικό εφαλτήριο για μια δυναμική επανεκκίνηση του κλάδου, αναμένεται να αποτελέσει η διεθνής έκθεση Sial Paris (18-22/10/2020), η οποία ανέκαθεν ήταν δημοφιλής προορισμός για όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούσαν να ξεκινήσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα ή να εδραιώσουν την ήδη υπάρχουσα, αναζητώντας νέες εμπορικές επαφές.

Η Promo Solution, με σταθερά μεγάλη συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση απο το 2000 και έπειτα, θα στηρίξει όλες τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα αρχή, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο turn-key υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας διαθέτει για μια ακόμη διοργάνωση προνομιακούς χώρους στις εξής αίθουσες: Hall 1 – Εθνική Συμμετοχή, Hall 7 – Γαλακτοκομικά, Hall 5a – Ζαχαρώδη προϊόντα, Hall 5a – Κατεψυγμένα προϊόντα, Hall 5b – Προϊόντα Grocery και Hall 5c – Αναψυκτικά & Ποτά.

Επιπλέον το πλήρες πακέτο υπηρεσιών που έχει οργανώσει η Promo Solution, περιλαμβάνει τα ακόλουθα: ενοικίαση χώρουμοντέρνος σχεδιασμός και κατασκευή του περιπτέρουμεταφορά των εκθεμάτων, παροχή συμβουλευτικής & τεχνικής υποστήριξης κ.α.

Τέλος αναφορικά με τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή του κορωνοϊού, η διοργάνωση μας έχει ενημερώσει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των επισκεπτών και των εκθετών και θα εκπονήσει ένα αναλυτικό Health & Safety Plan για τo οποίo θα σας ενημερώσουμε  μόλις γνωστοποιηθεί επίσημα.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη συμμετοχή της Promo Solution μπορείτε να δείτε στην Πρόσκληση Συμμετοχής, καθώς και στην ιστοσελίδα μας.