Το ACT «φέρνει» Έλληνες startuppers στη ΔΕΘ

    Από: Startup Team

Οι ομιλητές θα μοιραστούν  προσωπικές εμπειρίες μέσα από την πορεία και εξέλιξη των δικών τους επιχειρηματικών προσπαθειών οι οποίες υποστηρίχθηκαν από προγράμματα του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του ACT.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Αλεξία Σταμπουλίδου της Mouro Superfoods (www.mourosuperfoods.gr/), εταιρίας μεταποίησης προϊόντων από βιολογική αρώνια, και ο Γιώργος Σινάνης της Sui Generis Seat (suigenerisseat.com/) που σχεδίασε και κατασκεύασε ένα πρωτότυπο αυτοϊσορροπούμενο αναπηρικό αμαξίδιο που έχει ως βάση του ένα Segway (ηλεκτρικό πατίνι).

Και οι δύο ομάδες, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχουν παρακολουθήσει στο ΑCT το πρόγραμμα VentureGarden, με ιδρυτικό δωρητή την Ελληνική Πρωτοβουλία/ The Hellenic Initiative-THI, το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, και στην Αθήνα από το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece. Η ομάδα Sui Generis ήταν, επίσης, μία από τις φετινές πέντε νικήτριες του Διαγωνισμού Επιχειρηματικού Σχεδίου «John & Mary Pappajohn» που προσφέρει στους νικητές χρηματικό έπαθλο για τα πρώτα τους βήματα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Δημήτρης Κουρτέσης επιχειρηματίας, μέντορας στο VentureGarden και coach στο ΟΚ!Thess.

Πηγή: startupper.gr