Το δεύτερο b2b Center της Praktiker Hellas άνοιξε τις πόρτες του

    Από: Startup Team

Η Praktiker Hellas εγκαινίασε το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 το δεύτερο πανελλαδικά b2b Center της, το οποίο βρίσκεται στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Στόχος του b2b Center είναι να δώσει εξειδικευμένες λύσεις στους επαγγελματίες της Βόρειας Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στο design και τις τάσεις της εποχής και προτείνοντας εξειδικευμένα είδη για τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

Εντός του καταστήματος της Θεσσαλονίκης, σε έναν χώρο 250 τμ, παρουσιάζονται έτοιμες προτάσεις επαγγελματικών χώρων, όπως μπάνια, δωμάτια ξενοδοχείου και Airbnb apartments. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μια εκδήλωση γνωριμίας με τον χώρο και την ομάδα b2b, που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 50 επαγγελματίες.

Συνολικά, την υπηρεσία b2b της Praktiker υποστηρίζει εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, μία ομάδα 24 ειδικών συμβούλων Praktiker b2b «παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, στηριζόμενη πάντα στη φιλοσοφία και την προσωπικότητα της εκάστοτε επιχείρησης. Επιπλέον, η ομάδα αναλαμβάνει την αναβάθμιση των εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων με τη βοήθεια των Interior Experts και των Garden Experts, ενώ οι Clima Experts καλύπτουν όλες τις ανάγκες θέρμανσης, κλιματισμού και ενέργειας.».

Επιπλέον, η Praktiker για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετείχε στην Έκθεση Xenia, «σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερό της με εκατοντάδες επισκέπτες».

Πηγή: epixeiro.gr