Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν το TEDxPatras συμμετέχοντας σε πρωτότυπα εργαστήρια

    Από: Startup Team

Το  TEDxPatras 2019 στις 7 Δεκεμβρίου βάζει τα δυνατά του να μας δώσει τροφή για σκέψη. Τι είναι εν τέλει βέβαιο; Κι αν τίποτα δεν είναι, πρέπει αυτή η αβεβαιότητα να μας πνίγει ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαίσιο εφαλτήριο προς την αυτοβελτίωση; Πολλά ακόμα ερωτήματα θα τεθούν και κάποια θα απαντηθούν στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το ερχόμενο Σάββατο.

Κατά τη διάρκεια του Event οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα συμβαίνουν στην κεντρική σκηνή του TEDxPatras, όπου σπουδαίοι ομιλητές θα εμπνεύσουν, θα προβληματίσουν και θα βοηθήσουν το κοινό να προσεγγίσει, με τον δημιουργικότερο ικανό τρόπο, την έννοια της «αβεβαιότητας».

Όμως, η έκπληξη δεν τελειώνει εδώ. Παράλληλα με την ζωντανή αναμετάδοση θα διεξαχθούν εργαστήρια στον υπόλοιπο χώρο των Εκπαιδευτηρίων. Μπορείτε να προετοιμαστείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με το εργαστήριο «Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη», έως και να προβληματιστείτε για την Πλανητική Βιωσιμότητα από το ομώνυμο εργαστήριο. Να αναρωτηθείτε για πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσατε αυτονόητα με τα «Πόσο βέβαιος είσαι για τις αισθήσεις σου» και «Το φαινόμενο της πεταλούδας», αλλά και να διερωτηθείτε από μία νέα σκοπιά για θέματα που πιθανόν να μην λυθούν ποτέ με το «Συναισθηματική αβεβαιότητα – Μελέτες περιπτώσεων». Τα εργαστήρια είναι ακόμη πολλά και θα έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσετε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στα Εκπαιδευτήρια “Πάνου”.

Αν θέτετε ερωτήματα, αν οι απαντήσεις δεν είναι πάντα σίγουρες, αν λέτε «αν»… η παρακολούθηση του TEDxPatras 2019 θα σας αποζημιώσει.

Κάντε τη εγγραφή σας στο 2019.tedxpatras.com.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων στον σύνδεσμο εδώ.