Το Techne Summit καλεί Έλληνες innovators, επενδυτές και Business Angels

    Από: Startup Team

To Techne Summit είναι μία διήμερη εκδήλωση που συγκεντρώνει, επενδυτές, επιχειρηματίες και innovators από το μεσογειακό επιχειρηματικό οικοσύστημα. Φυσικά θα υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο που μπορεί το ταλέντο να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να δώσει λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις και να επιτύχει την βιώσιμη ανάπτυξη.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Techne Summit είναι πραγματοποιείται σε μεσογειακές πόλεις που διαμόρφωσαν την παγκόσμια ιστορία και κουλτούρα από την αρχαιότητα. Αυτός είναι ο λόγος που η περσινή εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου συγκέντρωσε 6.000 συμμετέχοντες, 130 ομιλητές, 80 επενδυτές, 230 Startups και περισσότερους από 66 συνεργάτες, από 25 διαφορετικές χώρες.
Η φετινή εκδήλωση στο Ντουμπρόβνικ θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Μαΐου στο ξενοδοχείο Dubrovnik Palace.

Μία ομάδα 20+ ομιλητών από όλο τον κόσμο θα ανέβει στη σκηνή για να εξηγήσει τα trends, να καταρρίψει τους μύθους και να μοιραστεί συναρπαστικές ιστορίες. Στο πλαίσιο των βασικών θεμάτων της τεχνολογίας. της καινοτομίας. του ταλέντου, θα απευθυνθούν σε φλέγοντα ζητήματα όπως το μέλλον του χρήματος αλλά και πως μπορούμε χρησιμοποιήσουμε το Blockchain για να δημιουργήσουμε Έξυπνες Πόλεις.

Εκτός από τα παραπάνω στο φετινό Techne Summit Dubrovnik θα  παρουσιαστεί το Mediterranean Business Angel Investment Network. Ιδρύθηκε από τον Alex Angels και υποστηρίζεται από την COIN (MCIT), την Endeavor Egypt, GIZ, την HIVOS Impact Investment και την MIIC. Στόχος του MBAN είναι να ενώσει τα Business Angel Networks, τους Ομίλους και τους Οργανισμούς καθώς και τους μεμονωμένους επενδυτές – Angels από όλη την περιοχή.

Το MBAN σκοπεύει να διευρύνει το πεδίο δράσης του και να υποστηρίξει τους επενδυτές και τις Startups και να άρει τα εμπόδια στις συναλλαγές ανάμεσα στις χώρες όλης της Μεσογείου, από την ΕΕ, το Μαγκρέμπ έως και τη Βόρεια Αφρική.

Για να λάβετε μέρος στην συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του MBAN μπορείτε να αποστείλετε email στο dina.ashraf@alexandriaangels.com ενώ εισιτήρια για την κεντρική εκδήλωση θα βρείτε εδώ.