To TEDxPatras 2019 Simulcast στα Εκπαιδευτήρια Πάνου

    Από: Startup Team

Η αβεβαιότητα υπάρχει παντού γύρω μας. Τη συναντάμε στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική μας ζωή. Την αντιμετωπίζουμε ή την αξιοποιούμε σε ποικίλους τομείς: στις επιστήμες, στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, στην οικονομία, στον πολιτισμό. Αβεβαιότητα για έναν ή περισσότερους. Για μια ζωή ή περισσότερες. Για μια κοινωνία ή περισσότερες. Για όλο τον κόσμο. Για το τώρα και το μετά. Για το σήμερα και το αύριο. Το 5ο κατά σειρά TEDxPatras επιστρέφει και αυτή τη φορά πιο διευρυμένο με κεντρικό θέμα την «Αβεβαιότητα/Uncertainty».

Το TEDxPatras και τα Εκπαιδευτήρια Πάνου διοργανώνουν για πρώτη φορά στον χώρο των εκπαιδευτηρίων ένα Simulcast Event με στόχο τον διάλογο ανάμεσα σε νέους μαθητές και την επαφή τους με ιδέες που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

Κατά τη διάρκεια του Simulcast Event οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα συμβαίνουν στην κεντρική σκηνή του TEDxPatras, όπου σπουδαίοι ομιλητές θα μεταφέρουν ιδέες και οράματα για να εμπνεύσουν, να προβληματίσουν και να βοηθήσουν να προσεγγίσουμε την έννοια της «αβεβαιότητας».

Το livestream θα πλαισιωθεί από ένα πλήρες πρόγραμμα διαδραστικών δραστηριοτήτων, εργαστηρίων, ψυχαγωγικών δράσεων, παιχνιδιών και ομιλιών, για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο.

Κάντε τη εγγραφή σας στο 2019.tedxpatras.com.