Το Women Techmakers Greece Summit έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα

    Από: Startup Team

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, το ετήσιο Women Techmakers Greece Summit έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα. Μια ημέρα γιορτής, ενημέρωσης, εκπαίδευσης και δικτύωσης!

Discussion panels, ομιλίες πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, εργαστήρια, tech κοινότητες/ομάδες, career hours, face2face συναντήσεις με experts, networking sessions είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που θα συγκεντρώσουν Googlers, εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών, κορυφαίες γυναίκες, leaders, HR experts, καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να γνωριστούν με το κοινό και να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους γύρω από θέματα που αφορούν την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα, τις θέσεις εργασίας και την σημαντικότητα ύπαρξης ποικιλομορφίας (diversity) στον επαγγελματικό χώρο.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν προς το κοινό. Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την σελίδα: womentechmakers.gr/iwd19/

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Σεράφειο, το κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων (Venue Sponsor) που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, την Παρασκευή 30 Μαρτίου (11:00-20:00).

Οι διοργανωτές των tech communities/groups που επιθυμούν να ανεβουν στο stage της εκδήλωσης και να προσκαλέσουν το κοινό να συμμετέχουν στις δράσεις τους μπορούν να συμπληρώσουν αυτην την φόρμα: goo.gl/forms/1admLBvqsgQCBv2S

Το Women Techmakers (WTM) Greece αποτελεί μία community-based δράση βασισμένη σε μία παγκόσμια πρωτοβουλία της Google από γυναίκες developers, engineers, designers, marketers και επιχειρηματίες – που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας – μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου – οι επίσημες κοινότητες των Google Developers Groups (GDGs), διοργανώνουν κάθε χρόνο αντίστοιχες εκδηλώσεις σε περισσότερες από 50 χώρες. Διοργανωτές της εκδήλωσης στην Ελλάδα είναι το GDG Greece, αποτελούμενο απο τα chapters Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Ηρακλείου Κρήτης.