V+O BUSINESS DAY για τον κλάδο της επικοινωνίας

    Από: Startup Team

Η V+O GREECE υλοποίησε στα γραφεία της το ‘V+O Business Day’, μια διαδραστική εκπαιδευτική εκδήλωση γνωριμίας με τον κλάδο της επικοινωνίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προκύπτουν, για όσους επιλέγουν την επικοινωνία ως κλάδο δραστηριοποίησης και επαγγελματικής εξέλιξης.

Στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας με το θεσμό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», τα γραφεία της V+O επισκέφθηκαν νέοι και νέες, φοιτητές και απόφοιτοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Στόχος ήταν να γνωρίσουν, από κοντά, τη φιλοσοφία, την εταιρική κουλτούρα, τις υπηρεσίες αλλά και τους ανθρώπους, ενός εκ των μεγαλύτερων ομίλων στον κλάδο της επικοινωνίας.

Η ημέρα ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την κα. Τέτη Κανελλοπούλου, CEO V+O GREECE, με μια εισαγωγή για την εταιρεία, τη δομή και το έργο της. Τη σκυτάλη πήραν έμπειρα στελέχη των εταιρειών του ομίλου, V+O Communication, Curious Ahead, Unlimited Creativity και Mindhaus, πραγματοποιώντας μια σειρά από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις έργων, εργαλείων και τακτικών.

TETH KANEΛΛΟΠΟΥΛΟY_CEO V+O GREECE

Οι παρευρισκόμενοι απέκτησαν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πολυδιάστατη φύση του κλάδου καθώς εκτέθηκαν και σε ενδιαφέροντα case studies στρατηγικής και προγραμμάτων επικοινωνίας που έχει χειριστεί η V+O, για εταιρίες-πελάτες της.

Παράλληλα, αντιλήφθηκαν το σημαντικό ρόλο του integration στην επικοινωνία, που συνδυάζει τη στρατηγική σκέψη με τη δημιουργικότητα και το αποτέλεσμα, καθώς εκτέθηκαν σε 360ο εταιρικές καμπάνιες ξεκινώντας από το αφήγημα, τη σύλληψη της δημιουργικής ιδέας (concept) μέχρι την προσαρμογή με ενέργειες στο digital περιβάλλον. Τέλος, είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα ‘μυστικά’ ενός επιτυχημένου brainstorming και να βιώσουν μια ανάλογη real-time εμπειρία γέννησης δημιουργικών ιδεών.

ΕΛΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ_Γ.Δντρια UNLIMITED

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της V+O, ανταλλάσσοντας απόψεις και συζητώντας για την καθημερινότητα, αλλά και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, σήμερα, οι επαγγελματίες στο χώρο της επικοινωνίας.

Kαθ.Ι.Λαδόπουλος_στιγμιότυπο V+O Business Day

Με αφορμή τη συμμετοχή της V+O στα Business Days, που διοργανώνονται στο πλαίσιο του θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» που υλοποιείται με την πρωτοβουλία του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ κου Ιορδάνη Λαδόπουλου και της ομάδας των συνεργατών του,  η κα. Τέτη Κανελλοπούλου, δήλωσε: «Συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε συστηματικά το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας εδώ και πολλά χρόνια και στεκόμαστε δίπλα στον κ. Λαδόπουλο και τις πρωτοβουλίες του. Στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μας, είχαμε τη χαρά φέτος να φιλοξενήσουμε ένα Business Day και στα γραφεία μας. Στόχος μας ήταν να διαμορφώσουμε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για τους συμμετέχοντες που θα λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ της ακαδημαϊκής γνώσης και της επαγγελματικής διάστασης του ευρύτερου κλάδου της επικοινωνίας. Η επιθυμία μας ήταν να μεταδοθούν γνώσεις και ερεθίσματα που θα βοηθήσουν τα μελλοντικά στελέχη του κλάδου να διερευνήσουν τις προοπτικές που ανοίγονται, αλλά και να διευρύνουν πρακτικά τους ορίζοντες τους».