Webinar με θέμα ‘Covid-19 στην Digital Εποχή: Do’s and Don’ts’ διοργανώνεται από τη Sleed Τετάρτη 08/04 στις 16:00

    Από: Startup Team

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που έχουν προκύψει στην ελληνική digital αγορά λόγω της πανδημίας του Covid-19. Γι΄αυτό το λόγο, η Sleed διοργανώνει την Τετάρτη 08/04 στις 16:00 (UTC +3) ένα webinar, μέσω της πλατφόρμας Zoom, το οποίο απευθύνεται σε στελέχη και επιχειρηματίες του χώρου, όπως και σε άτομα που ενδιαφέρονται ή δραστηριοποιούνται στον χώρο του Digital Marketing.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν δωρεάν εδώ: bit.ly/sleed_webinar

Βασικός στόχος του webinar είναι η διεξαγωγή μιας ανοιχτής συζήτησης, η οποία θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν ακόμη και μέσα από τις κρίσεις της εποχής μας, να βρουν νέες διεξόδους. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Μαλλάς, δημοσιογράφος του CNN Greece, ενώ ομιλητές θα είναι ο Στέλιος Ηλιάκης, General Manager της Sleed, ο Νίκος Βαρβαδούκας, Chief Omnichannel Officer του Cosmos Sport, ο Κωνσταντίνος Κολιβάνης, Digital Marketing Director της Frezyderm και ο Μάριος Γιαννόπουλος, Digital & Social Media Manager της Frezyderm.

Μέσα από μια συζήτηση που θα έχει τη μορφή ερωταπαντήσεων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν, όχι μόνο τα προβλήματα και τις επιπτώσεις που έχει φέρει στην αγορά η πανδημία του κορονοϊού, αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Τι να κάνετε; Τι να αποφύγετε;

Η παροχή συμβουλών προς τις επιχειρήσεις αναφορικά με την digital στρατηγική τους  την τρέχουσα περίοδο, αλλά και η πρόβλεψη της ‘επόμενης μέρας’ μέσα από την πολυετή εμπειρία τους, είναι κάποια από τα θέματα που θα καλυφθούν στο πρώτο μέρος του Webinar. Ενώ, το δεύτερο μέρος θα αποτελείται αποκλειστικά από συζήτηση, σχολιασμό, αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα των συμμετεχόντων.