Workshop: Πώς να κερδίσεις ένα διαγωνισμό καινοτομίας

    Από: Startup Team

Το ​POS4work,​ο κόμβος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, προσκαλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό σεμινάριο ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων για καθηγητές στα πλαίσια του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το ​Envolve Entrepreneurship​υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Το δωρεάν online workshop, διάρκειας 2 ωρών, θα λάβει χώρα το ​Σάββατο,​​6 Φεβρουαρίου​και ώρα ​12:00 – 14:00.​

Το εργαστήριο αυτό στοχεύει να εμπλουτίσει τις γνώσεις των καθηγητών πάνω στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία αλλά και να αναπτύξει δεξιότητες και ικανότητες των μαθητών. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν θα μάθουν τρόπους να καλλιεργούν ιδέες και έμπνευση στους μαθητές αλλά και πως να κάνουν την ιδέα τους πράξη. Μέσα από μια τέτοια διαδικασία οι μαθητές μαθαίνουν να λύνουν προβλήματα, να παρουσιάζουν αποτελεσματικά τις λύσεις τους και να παίρνουν δημιουργικές πρωτοβουλίες.

Ο διαγωνισμός, με καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών την 14η Φεβρουαρίου, πρόκειται για μια δράση που εστιάζει σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και επιδιώκει να καλλιεργήσει τον δημιουργικό τρόπο σκέψης στα νέα παιδιά, να τα εισάγει στη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων και να προωθήσει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Το ​POS4work,​αποτελεί έναν οργανισμό ανάπτυξης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Συνεργάζεται με ακαδημαϊκά ιδρύματα, μεγάλες εταιρείες, οργανισμούς και startups, έχοντας υποστηρίξει περισσότερες από 100 εταιρείες. Το ​POS4work​δρα ως καταλύτης καινοτομίας έχοντας οργανώσει και φιλοξενήσει περισσότερες από 300 εκδηλώσεις όπως hackathon, meetups, challenges και workshops.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα βρείτε στο παρακάτω link:

www.facebook.com/events/749139505720606

Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό θα βρείτε εδώ:

envolveglobal.org/el/education/school_contest/