Fuckup Nights Greece #4 // After Quarantine Edition

    Από: Startup Team

Στην Ελλάδα βγαίνουμε σιγά-σιγά από τη δεύτερη -και πολύ μεγαλύτερη- περίοδο καραντίνας. Όλοι μας ονειρευόμαστε ένα ξέγνοιαστο και covid-19-free καλοκαίρι!

Κι ενώ τυχαία επιλέξαμε την ημερομηνία του #4 Fuckup Night Greece event, αντιληφθήκαμε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαδιακή…. 14/05/21 στις  20:00 μία ημέρα πριν από το άνοιγμα της “βαριάς” μας βιομηχανίας – του τουρισμού.
Κάνουμε αυτό το event με μια ευχή, να είναι το τελευταίο Fuckup Nights που γίνεται online. Ελάτε μαζί μας στον κόσμο όπου οι αποτυχίες γίνονται γιορτή!

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Από την περίοδο της πρώτης καραντίνας και προκειμένου να διατηρήσουμε την παγκόσμια κοινότητα ασφαλή, θέσαμε σε παύση τις κοινωνικές μας συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ώστε να αποφύγουμε κάθε κίνδυνο. Κι έτσι, αντί να μοιραζόμαστε χειραψίες και ιούς στις εκδηλώσεις μας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την αποτυχία διαδικτυακά!

Αφιλτράριστο, ειλικρινές, ευαίσθητο & χιουμοριστικό το event που αποδέχεται και προβάλλει την αποτυχία ως εργαλείο για την επιτυχία, για άλλη μια φορά μας προσκαλεί χωρίς καμία διάκριση! Απευθύνεται σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί από τα λάθη του και τα λάθη των άλλων, να κινητοποιηθεί, να εμπνευστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά & να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”. Κράτησε θέση εδώ ΔΩΡΕΑΝ: bit.ly/FUNgr4

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: KISS FM 9.61, ALPHANEWS 106.2, MUSIC CLUB 105.8 και Επιχειρώ.

Το Fuckup Nights Greece διοργανώνεται από το Fuckup Nights Heraklion εκπροσωπώντας όλη την Ελλάδα!

Περισσότερα για το Fuckup Nights
Το Fuckup Nights είναι ένα παγκόσμιο κίνημα όπου γιορτάζεται η αποτυχία μέσω του διαμοιρασμού fuckup ιστοριών: ιστορίες για αποτυχημένες επιχειρήσεις, projects και καριέρες. Κάθε μήνα σε δεκάδες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, άνθρωποι ανεβαίνουν στη σκηνή για να παραδεχτούν τα επαγγελματικά τους λάθη σε ένα άγνωστο για τους ίδιους κοινό.

Το πρώτο event πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Μεξικού τον Σεπτέμβριο του 2012, όπου πέντε φίλοι ένιωσαν την ανάγκη να απελευθερωθούν από το στίγμα της αποτυχίας κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας τους. Σήμερα, το Fuckup Nights έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 300 πόλεις και 90 χώρες σε όλο τον κόσμο!

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion:

Facebook: www.facebook.com/FUNHeraklion
Site: bizrupt.gr
Email: info@bizrupt.gr