Got an itch to Pitch?!

    Από: Startup Team

Στο πλαίσιο των ιδεών που αξίζει να διαδοθούν, το TEDxLarissa σε συνεργασία με την The Port, αφουγκραζόμενοι την ραγδαία ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, δημιουργεί, για πρώτη φορά στη χώρα, το Pitch it!. To Pitch it! Αποτελεί έναν πρωτοπόρο διαγωνισμό μέσω του οποίου Ελληνικές startups που δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει χρηματοδότηση θα μπορέσουν να εκθέσουν την ιδέα τους live (μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας) σε κοινό αλλά και σε ένα πάνελ κριτών (TBA) από το εγχώριο και διεθνές startup οικοσύστημα!

Στόχος μας μέσω του διαγωνισμού είναι να καλυφθούν οι ανάγκες αυτών των επιχειρήσεων για άμεση αναγνωρισιμότητα και ανατροφοδότηση από ειδικούς προκειμένου να τελειοποιήσουν τις ιδέες τους αλλά και να μπορέσουν, στο τέλος να ξεκινήσουν διαδικασίες προς ανάπτυξη της εταιρικής τους ταυτότητας.

Για να δηλώσει συμμετοχή κάποιος στο διαγωνισμό χρειάζεται:

  1. Να είναι Ελληνική pre-seed startup ή να έχει μια επιχειρηματική ιδέα που θέλει να διαδώσει
  2. Να συμπληρώσει την αίτηση που βρίσκεται στο link μέχρι τις 12/03/2021: tedxlarissa.typeform.com/to/wJQVYOwe

Θα ακολουθήσει διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και οι 5 καλύτερες θα κάνουν live pitch την ιδέα τους στις 26/03/2021 (μέσω τηλεδιάσκεψης) καθώς και θα συνομιλήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις με τους κριτές. O νικητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει kickstart τις μάρκετινγκ καμπάνιες του χάρη σε ένα πακέτο υπηρεσιών από τη The Port που θα είναι κομμένο και ραμμένο για τις ξεχωριστές του ανάγκες! 

Για όλους όσους θέλουν να κλείσουν τη θέση τους για να παρακολουθήσουν live, μέσω τηλεδιάσκεψης, τον διαγωνισμό, μπορούν να ακολουθήσουν το link: www.eventbrite.com/e/pitch-it-competition-tickets-142248570303?fbclid=IwAR0MW0YTQw6WYcwOCunWtbrKMeueC-snTzJotkEmUSCxpREG9GNbkP4SZcY

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα από τα παρακάτω κανάλια του TEDxLarissa ή της The Port

TEDxLarissa: Facebook | Instagram | Linkedin | Email
The Port: Website | Email