H Disney ετοιμάζει ταινία για τη ζωή του «Greek Freak»

    Από: Startup Team

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε αποκλειστικά το Deadline, μια ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον σταρ των Milwaukee Bucks και πολυτιμότερο παίκτη του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά από τη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Disney, Disney Plus.

Η νέα υπηρεσία streaming, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και τον Καναδά, και σε επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο στις 12 Νοεμβρίου, θα προβάλει μια ταινία μεγάλου μήκους για τη ζωή του «Greek Freak», σε παραγωγή του Bernie Godlman (ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι παραγωγής της ταινίας 300 του Zack Snyder), σε σενάριο του Arash Amel (A Private War).

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1994 και είναι παιδί μεταναστών από την Νιγηρία. Η πολυμελής οικογένειά του αντιμετώπισε τεράστιες οικονομικές και άλλες δυσκολίες, ενώ μέχρι τα 18 του έτη ο Γιάννης δεν είχε επίσημα έγγραφα ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Νιγηρία, κάτι που τακτοποιήθηκε μετά από μια μακροχρόνια διαδικασία. Ο Γιάννης με τον αδελφό του Θανάση, ο οποίος είναι επίσης επιτυχημένος μπασκετμπολίστας, βοηθούσαν σημαντικά την οικογένειά τους για χρόνια πουλώντας εμπορεύματα στις υπαίθριες αγορές. Το 2007, ο Γιάννης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ και σταδιακά τον ακολούθησαν τα αδέλφια του Θανάσης και Κώστας. Επιλέχθηκε στο ν. 15 του NBA Draft το 2013 και έκτοτε παίζει συγκλονιστικό μπάσκετ στους Bucks.

Αθλητικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο Αντετοκούνμπο αναμένεται να υπογράψει μια τεράστια επέκταση συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι, που μπορεί να φτάσει στα περίπου 250 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ.

Η ταινία, που πήρε το όνομά της από το χαϊδευτικό που έχει αποδοθεί στον Αντετοκούνμπο, θα είναι η πιο πρόσφατη ταινία με ηθοποιούς που θα κάνει πρεμιέρα στην συνδρομητική υπηρεσία Disney+, σε συνέχεια συμφωνιών για τις ταινίες: «Η Λαίδη και ο Αλήτης», «Stargirl», «Togo» και «Timmy Failure», όπως επίσης και κινηματογραφικές επιτυχίες όπως ο «Αλαντίν» και ο «Βασιλιάς των Λιονταριών».

H ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία να τη δούμε στη μικρή οθόνη.

Πηγή: fortunegreece.com