H Polinoe ανακοινώνει συμφωνία για την επίσημη χρήση των ναυλοσυμφώνων του οργανισμού ASBA

    Από: Startup Team
Polinoe

Η Polinoe PLC, μια από τις κορυφαίες αναδυόμενες εταιρίες λογισμικού στον κλάδο των ναυτιλιακών υπηρεσιών και η πρώτη ελληνική εταιρία που διαθέτει πλατφόρμα σύνταξης ναυλοσυμφώνων, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Οργανισμό ASBA (Association of Ship Brokers & Agents (USA) Inc) που της παρέχει τη δυνατότητα χρήση των ναυλοσυμφώνων του ASBA.

Η συμφωνία αναδεικνύει τον ρόλο της Polinoe ως καινοτόμου παράγοντα στην αγορά των ναυτιλιακών υπηρεσιών, αφού πλέον μπορεί να παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ναυλοσυμφώνων που καλύπτουν διάφορους τύπους πλοίων και δρομολογίων. Μέσω της συνεργασίας με τον Οργανισμό ASBA, η Polinoe ενισχύει την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της και προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες της, για την ολοκλήρωση ναυτιλιακών συμβάσεων με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Polinoe, κ. Αθανάσιος Βραχινόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον Οργανισμό ASBA, δηλώνοντας: “Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τη συμφωνία με τον Οργανισμό ASBA. Η πρόσβαση στα ναυλοσυμφώνα του οργανισμού αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της θέσης μας στην αγορά και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες μας. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα νέο ορόσημο για εμάς και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

Σχετικά με την Polinoe

Η Polinoe είναι μία νέα, δυναμική και γρήγορα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία με στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων για συστήματα λογισμικού στον τομέα της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Η Polinoe αναπτύσσει και παρέχει εξειδικευμένο λογισμικό και ολοκληρωμένες λύσεις στους ναυτιλιακούς τομείς της διαχείρισης ναυτιλιακών συμβολαίων, της υπηρεσίας ναυλωμένων μερών, της διαχείρισης αγκυροβολισμού μαρίνων.

Σχετικά με τον ASBA

O ASBA είναι μια ανεξάρτητη εμπορική ένωση μελών, που ιδρύθηκε το 1934 και συγκεντρώνει μέλη Ship Brokers, Agents και Affiliates με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. O ASBA (Association of Ship Brokers & Agents (USA) Inc) προωθεί τα πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς και πρακτικών και αποτελεί έναν οργανισμό, μέσω του οποίου μπορούν να επικοινωνούν μέλη με κοινά ενδιαφέροντα.