Η AFI Microfinance SA προσφέρει δάνειο έως 15.000 Ευρώ για νέες επιχειρήσεις που στοχεύουν σε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ

    Από: Startup Team

Ο συνεργάτης μας, η AFI Microfinance SA  προσφέρει δάνειο έως 15.000 Ευρώ για νέες επιχειρήσεις που στοχεύουν σε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Αίτηση

Υποστηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα και τη Δημιουργία Επιχειρήσεων

 Η AFI Microfinance SA, αδειοδοτημένος πάροχος μικροδανείων από την Τράπεζα της Ελλάδας, ανακοινώνει το πρόγραμμα χρηματοδότησης για νέες επιχειρήσεις, στηρίζοντας τη δημιουργία και την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων που στοχεύουν σε χρηματοδότηση μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΣΠΑ).

Η AFI Microfinance SA διαθέτει προγράμματα δανειοδότησης που καλύπτουν το ίδιο κεφάλαιο των νεοσύστατων επιχειρήσεων έως 15.000 ευρώ, επιτρέποντας τους επιχειρηματίες να προχωρήσουν στην υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, χωρίς το βάρος της χρηματοδοτικής αβεβαιότητας.

Πλεονεκτήματα του Προγράμματος:

  1. Έως 15.000 Ευρώ Έγκρισης Δανείου: Παρέχουμε χρηματοδότηση που μπορεί να καλύψει μέρος των ιδίων κεφαλαίων των νεοσύστατων επιχειρήσεων, επιτρέποντας την εύκολη υποβολή αιτήσεων για προγράμματα χρηματοδότησης
  2. Δωρεάν Εκπαίδευση και Στήριξη: Πέραν της χρηματοδότησης, παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης με εκπαιδευτικά προγράμματα, webinars, σεμινάρια και mentoring για την αειφόρο ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
  3. Επιτυχημένη Υποστήριξη: Έχουμε υποστηρίξει πάνω από 750 ελληνικές ΜΜΕ και έχουμε εκπαιδεύσει περισσότερα από 6500 άτομα σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Πώς να Υποβάλετε Αίτηση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια, το κόστος και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο Υποβολή Αίτησης και ακολουθήστε την διαδικασία αίτησης. Ενημερωθείτε διαδικτυακά και κλείστε ραντεβού με κάποιον σύμβουλο της AFI Microfinance.  

Είναι η ευκαιρία σας να κάνετε το πρώτο βήμα για την επιχειρηματική επιτυχία. Η AFI Microfinance SA είναι εδώ για να σας στηρίξει σε κάθε βήμα!

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Υποβολή Αίτησης