Η DIS διακρίνεται στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ Awards 2023, εξασφαλίζοντας επτά βραβεία.

    Από: Startup Team
Dynamic Integrated Solutions SA

Η DIS, κορυφαίος πάροχος λογισμικού για καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις στην Ελλάδα, διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ Awards 2023, τα οποία διεξήχθησαν εχθές, 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, φιλοξενώντας περισσότερα από 600 στελέχη του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) που πρωτοπορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Dynamic Integrated Solutions SA

 

Τα εξαιρετικά επιτεύγματα της DIS στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας και η παροχή υπηρεσιών σε εταιρίες όπως η Europcar, Εlbisco, MEGAPLAST, DUYNIE Group, Media Strom κ.α.  ανταμείφθηκαν  με την κατάκτηση ενός χρυσού, δύο ασημένιων και πέντε χάλκινων βραβείων.

Οι διακρίσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια της πρόσφατης βράβευσης της DIS ως Cloud Provider of the Year για τρίτη διαδοχική χρονιά και αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της DIS στην αριστεία και της αφοσίωσής της στην παροχή λύσεων αιχμής που ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις και προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Τα βραβεία που λάβαμε στα ΔΕΗ ΒΙΤΕ Awards 2023 έχουν ως εξής:

  • Gold – Στην κατηγορία CRM Συστήματα, Ψηφιακό Μάρκετιγκ και Πωλήσεις για την KINSEN (Europcar) με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM) & Customer Service.

 

  • Silver – Στην κατηγορία Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους με τη λύση SFA Mobile app “b-anywhere”.

 

  • Silver – Στην κατηγορία CRM Συστήματα, Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Πωλήσεις για τη MEGAPLAST με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και Sales (CRM).

 

  • Bronze – Στην κατηγορία Μεταποίηση / Βιομηχανία / Logistics για την ELBISCO με τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και SFA mobile app “b-anywhere”.

 

  • Bronze – Στην κατηγορία ERP Συστήματα για την DUYNIE Group με τις λύσεις Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

 

  • Bronze – Στην κατηγορία Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM/HR/Παραγωγή/ Logistics με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

 

  • Bronze – Στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών για τις Elbisco, Media Strom, Leader, eTraveli, Scytalys (EFA Group), RWO και Duynie Group με τη λύση Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, εξέφρασε τη μεγάλη αξία των εν λόγω διακρίσεων, δηλώνοντας: “Είναι τεράστια τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτά τα βραβεία, τα οποία αναγνωρίζουν τις άοκνες προσπάθειες της ομάδας μας να παρέχει κορυφαίες λύσεις στους πελάτες μας. Η ολοκλήρωση περισσότερων από 100 Microsoft Dynamics 365 έργων αποτελούν απόδειξη της δέσμευσής μας στην καινοτομία, την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού και στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να ευδοκιμήσουν σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο”.

Σχετικά με την DIS DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS ΑΕ

Η εταιρεία «DIS DYNAMIC INTEGRATED SOLUTIONS AE» ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής επί της Λεωφ. Κηφισίας αρ. 175. Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Παραγωγής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 70.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS. H DIS είναι πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (Tier1 – CSP), που προσφέρει μια συνολική εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για tablets b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising). H DIS, είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί με το Advanced Specialization σε Dynamics 365 Finance και για το σύνολο των Business Applications με το υψηλότερο score 100% εξειδίκευσης (designation) παγκοσμίως. Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year για 3 συνεχόμενες χρονιές (2021,2022 & 2023), έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 100 Dynamics 365 έργα σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από περισσότερες από 400 εταιρείες, έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία έργα πληροφορικής σε 30 χώρες της Ευρώπης.