Η Fortinet συνεργάζεται με τον ξενοδοχειακό όμιλο Aegean Star

    Από: Startup Team
fortinet_aegeanstar

H Fortinet, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του Cybersecurity και Networking, δύναται να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ολιστική προσέγγιση για τον χώρο του Hospitality.

Στο πλαίσιο αυτής της προσέγγισης, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες του μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου AegeanStar, στην διαδικασία ανακαίνισης. Ο όμιλος  αποτελείται από πέντε πολυτελή ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων: το Aegean Melathron στην Χαλκιδική και τα Creta Royal, Creta Star, Creta Marine και Creta Panorama στο Ρέθυμνο. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε εξαιρετικές τοποθεσίες και διακρίνονται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους, ως εκ τούτου προχώρησαν και σε συνεργασία με την Fortinet.

Tην υλοποίηση ανέλαβε o συνεργάτης της Fortinet, ΜSS Electronics σε συνεργασία με τον ΙΤ Μgr του ομίλου. Στην MSS ELECTRONICS, γνωρίζουν  και παρακολουθούν  τις τάσεις της τεχνολογίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, προσαρμόζουν συνέχεια τις λύσεις τους,  για να καλύπτουν τις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις. Προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες  και ταυτόχρονα βοηθούν τα ξενοδοχεία να αυξάνουν τις βαθμολογίες τους.

Ο όμιλος, με την τεχνολογική αναβάθμιση στην οποία προέβη, κατάφερε να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο πελατολόγιο του και τους εργαζομένους του, όπως ασφαλή, γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή πρόσβαση προς το διαδίκτυο μέσω του νέου ασύρματου και ενσύρματου δικτύου, βασισμένο στις λύσεις της Fortinet (Next Generation Firewalls, Switches & Access Points), κερδίζοντας τις εντυπώσεις και πολύ θετικές αξιολογήσεις  από απαιτητικούς επισκέπτες.

Τέλος, ο όμιλος επιλέγοντας τις λύσεις της Fortinet κατάφερε να επιτύχει προστασία των δεδομένων, εύκολη διαχείριση και εξοικονόμηση κόστους. Εκμεταλλευόμενος την ενοποιημένη πλατφόρμα Fortinet Security Fabric μέσω της οποίας δημιουργείται ένα οικοσύστημα λύσεων, παρέχεται  πλήρης ορατότητα σε όλο το φάσμα του οργανισμού. Οι λύσεις αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν πληροφορίες, ενισχύουν την ασφάλεια του οργανισμού δημιουργώντας αυτοματισμούς, προσφέροντας απλή και κεντρική διαχείριση του εξοπλισμού.

Ο όμιλος AegeanStar, επενδύοντας και δείχνοντας εμπιστοσύνη στα προϊόντα της Fortinet, και τις υπηρεσίες της MSS Electronics, κατάφερε να εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών στους πελάτες του, με ασφάλεια και συνέπεια, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρόνο και κόστος.