Η JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL στρατηγικός χορηγός του 5th Invest GR Forum 2022

    Από: Startup Team

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Japan Tobacco International στηρίζει το InvestGR Forum ως Στρατηγικός Χορηγός, συμμετέχοντας στις εργασίες του 5th InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges (13/07/22, Grand Hyatt Athens).

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της JTI Ελλάδος, κ. Lili Zigoslu, δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στον σημαντικό θεσμό InvestGR Forum όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε στην εδραίωση και περαιτέρω ισχυροποίηση της επενδυτικής παρουσίας της JTI στην Ελλάδα, η οποία βασίζεται στους πυλώνες του προγράμματος Βιωσιμότητας της εταιρείας. Μια επένδυση η οποία έχει ξεκινήσει από το 1981 και έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη σήμερα με την ανάπτυξη και τον πλήρη μετασχηματισμό του εργοστασίου της JTI στην Ξάνθη. Η παρουσία μας στις εργασίες του Forum για 2η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνει τόσο την εμπιστοσύνη προς τον ετήσιο αυτό θεσμό όσο εξάλλου και τη  σημασία που αποδίδει η JTI στις άμεσες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα και στην ελληνική Οικονομία για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους». 

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε ως εξής: «Έχει ιδιαίτερη αξία, συμβολική αλλά και ουσιαστική, η σύνδεση μιας μεγάλης διεθνούς εταιρείας, με πολυετή και αδιάλειπτη επενδυτική και επιχειρηματική παρουσία στην Ελλάδα, όπως η JTI, με μια πρωτοβουλία όπως το InvestGR Forum, γιατί, με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται το μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης της ελληνικής οικονομίας και της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού».

Το 5th InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges οργανώνεται από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.