Η Pizza Hut δοκιμάζει στρογγυλό κουτί πίτσας

    Από: Startup Team

Η Pizza Hut χρησιμοποιεί ένα κατάστημα στο Phoenix για να δοκιμάσει δύο καινοτομίες.

Πρώτα είναι μια δοκιμή ιταλικού λουκάνικου από φυτά ως topping πίτσας σε μια Garden Specialty Pizza, συμπληρωμένη με πιπεριές μπανάνας, κρεμμύδια και μανιτάρια.

Το λουκάνικο κατασκευάζεται από την μάρκα Incogmeato της Kellogg. Οι επικαλύψεις πίτσας που παράγονται από φυτικά κρέατα είναι ακόμη καινούργια τάση.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο το Little Casears έχουν δοκιμάσει ένα ιταλικό λουκάνικο.

Αλλά η πραγματικά μεγάλη καινοτομία είναι ένα στρογγυλό κουτί πίτσας.
Σύμφωνα με την Pizza Hut, το νέο κουτί κρατά τις πίτσες πιο πικάντικες και χρειάζεται λιγότερη συσκευασία σε σύγκριση με ένα τυπικό τετράγωνο κουτί πίτσας.

Ο επικεφαλής Επιχειρησιακής Λειτουργίας Nicolas Burquier της εταιρείας λέει ότι η Pizza Hut συνεργάστηκε με το start up Zume, γνωστό για τα ρομποτικά φορτηγά πίτσας, εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια σε αυτό το project.

“Ο στόχος ήταν να σχεδιάσουμε ένα κουτί που κάνει απλά τη γεύση της πίτσας μας ακόμα καλύτερη πίτσα, πιο πικάντικη κρούστα”, λέει ο Burquier.

“Αυτό το πλαίσιο θα βελτιώσει την εμπειρία της κατανάλωσης πίτσας για τους πελάτες μας και θα απλοποιήσει τις λειτουργίες για τα μέλη της ομάδας μας.”

Το νέο στρογγυλό κουτί διαθέτει αυλακώσεις που βοηθούν στη σύλληψη των υγρών και διατηρούν τη θερμότητα.

Μπορεί να είναι καινοτόμο, αλλά η Pizza Hut είναι μόλις η πρώτη εταιρεία που κόβει τις γωνίες από τα κιβώτια πίτσας.

Πίσω στο 2010, η Apple κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα δικό της κουτάκι στρογγυλής πίτσας, και στη συνέχεια το έστειλε σε μια διασκεδαστική, τριμηνιαία διαφήμιση με τίτλο “The Underdogs” τον Απρίλιο.

Το 2018, η εταιρεία βιώσιμης συσκευασίας World Centric παρουσίασε τη δική της έκδοση του στρογγυλού κουτιού.

Και ακόμα και το 2004, ένα στρογγυλό κουτί πίτσας που ονομάζεται Presseal παρουσιάστηκε από έναν εφευρέτη που ονομάζεται John Harvey. Κανένα δεν κατόρθωσε να πιάσει σε μια σημαντική κλίμακα στην αγορά.

Αλλά ο Burquier είναι σίγουρος ότι θα μπορούσε να αλλάξει.

Η εταιρεία σχεδιάζει να αξιολογήσει τον τρόπο με τον οποίο θα κυκλοφορήσει η περιορισμένη ανάπτυξη στο Phoenix και θα αναζητήσει τρόπους για την επέκτασή της σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: thetotalbusiness.com