Η Puma και η Amazon ξεκινούν fashion brand με βάση αναζητήσεις και κριτικές πελατών

    Από: Startup Team

Η Puma και η Amazon ξεκίνησαν να συνεργάζοντα για να δημιουργήσουν ένα νέο fashion brand βασισμένο σε δεδομένα από τις κριτικές πελατών και τα στοιχεία αναζήτησης.

 

Το “Care Of” της Puma περιλαμβάνει 50 αθλητικά κομμάτια τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, όπως γκέτες, σακάκια, μπλουζάκια και αξεσουάρ που διατίθενται σε διάφορα χρώματα.

Η νέα γραμμή, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για την αγορά στο Amazon, δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας ανάλυση κριτηρίων αναζήτησης των πελατών στην πλατφόρμα του κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου.

“Η σειρά Care Of σχεδιάστηκε από τον πελάτη προς τα πίσω”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Amazon John Boumphrey.

Η Amazon διαπίστωσε ότι οι αγοραστές συχνότερα αναζητούσαν “ταιριάζει” ή “άνεση” σε αντίθεση με συγκεκριμένα εμπορικά σήματα, και ως εκ τούτου επιδίωξαν να ξεκινήσουν μια μάρκα που επικεντρώνεται γύρω από το στυλ και την άνεση με το δικό της ξεχωριστό λογότυπο και branding.

Οι τιμές κυμαίνονται από £ 14 για μπλουζάκια, μέχρι £ 76 για ένα μπουφάν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει πιλοτικά στην Ευρώπη.

Αυτό έρχεται ως συνέχεια προηγούμενων κινήσεων καθώς η Amazon επιδιώκει να συνεχίσει να προωθεί την online σφαίρα της μόδας με μια σειρά της δικής της μάρκας, που τώρα στέκεται ως το πιο εμπορεύσιμο κατάστημα ειδών ένδυσης στις ΗΠΑ.

Πηγή: thetotalbusiness.com