Η Starbucks επενδύει 10 εκ. δολάρια σε μικρές επιχειρήσεις

    Από: Startup Team

Η Starbucks ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε μικρές επιχειρήσεις στο Σικάγο για να δημιουργηθούν νέες οικονομικές ευκαιρίες στο Σικάγο.

Η επένδυση της Starbucks αναμένεται να συμβάλει στη χρηματοδότηση περισσότερων από 500 δανείων για την προώθηση της ανάπτυξης στις μικρές επιχειρήσεις, την υποστήριξη σχεδίων ανάπτυξης της κοινότητας και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας στις κοινότητες που δεν έχουν μεγάλη ανάπτυξη στο Σικάγο

Αυτή η επένδυση θα προσφέρει στους δανειολήπτες που συχνά αντιμετωπίζουν εμπόδια στην πρόσβαση σε κεφάλαια και καθοδήγηση για να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις εργασίας στο Σικάγο.

Αυτή η επένδυση ακολουθεί την πρωτοβουλία Starbucks Create Jobs for USA το 2011.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε στη δημιουργία και διατήρηση θέσεων εργασίας σε υποανεπτυγμένες κοινότητες σε όλες τις ΗΠΑ, ενισχυμένες από συνεισφορά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Starbucks.

Κάνοντας αυτή την επένδυση η Starbucks στοιχηματίζει ότι οι κοινότητές μπορούν να μεταμορφώσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους σε οικονομική και κοινωνική απόδοση.

Αυτή η είδηση ​​έρχεται λίγες εβδομάδες πριν από το άνοιγμα του Starbucks Reserve® Roastery στο Magnificent Mile του Σικάγου.

Είναι ένας τρόπος και μια στρατηγική να δημιουργηθεί θετική δημοσιότητα για το άνοιγμα του Reserve® Roastery που αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: Thetotalbusiness.com