Η συμμετοχή του Star Sleep στο European Angel Investment

    Από: Startup Team

Το Star Sleep είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο European Angel Investment Summit 2023, που θα διεξαχθεί στις 10-11 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, που αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο ραντεβού για επενδυτές, επιχειρηματίες και start uppers από όλη την Ευρώπη. Οι κύριες θεματικές ενότητες του #EAIS23 εστιάζουν στην ενίσχυση των οικοσυστημάτων της Ευρώπης και στην ανακάλυψη επενδυτικών ευκαιριών από αγγέλους επενδυτές.

Η συμμετοχή του Star Sleep στο European Angel Investment Summit αναδεικνύει την καινοτόμα προσέγγιση της εταιρείας στον τομέα του τουρισμού. Είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσει την ξεχωριστή της πρόταση σε ένα ευρύτερο κοινό και να δικτυωθεί με πρωτοπόρους του κλάδου, ανοίγοντας παράλληλα νέες πόρτες για συνεργασίες και επενδύσεις.

Το Star Sleep, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας starsleep.gr, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ύπνου στη φύση, επιτρέποντας αφενός στους ταξιδιώτες να απολαύσουν πολυτελή ύπνο κάτω από τον έναστρο ουρανό και αφετέρου στους host να έχουν έσοδα από τις κρατήσεις αξιοποιώντας ανεκμετάλλευτους πράσινους χώρους (χωράφι, αυλή, κήπο, ταράτσα).

Μετά την επιτυχημένη πρώτη πιλοτική χρονιά του στην Κρήτη και την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην υπόλοιπη Ελλάδα, το Star Sleep αναζητά νέες ευκαιρίες για να ενισχύσει την παρουσία του στον διεθνή και παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του European Angel Investment Summit ή επικοινωνήστε με την ομάδα του Star Sleep στο info@starsleep.gr ή στο 2104444369