Η ΤΝC Group σε νέα συνεργασία και νέα διοικητική δομή

    Από: Startup Team

Η ΤΝC Group (newpost.grprovocateur.grsportdog.gr) αναπτύσει μια νέα συνεργασία με την Media Diversity (Περιοδικό Playboy, playboy.grstartup.gr) με σκοπό να αναπτύξουν, να αναδιοργανώσουν και να διευρύνουν τις εκδοτικές και εμπορικές δραστηριότητες τους, σε ψηφιακό , έντυπο και φυσικό περιβάλλον. Το ρόλο του Managing Director στο νέο σχήμα αναλαμβάνει ο Χρήστος Χρήστου, ιδρυτής της Media Diversity, σε άμεση συνεργασία με τον Νικόλα Π. Χατζή, συνιδρυτή της TNC Group, που αναλαμβάνει τον ρόλο του CEO.

Στη Εμπορική Διεύθυνση όλων των μέσων και δραστηριοτήτων της TNC Group συνεχίζει ο Θέμης Γκιόκας, που βρίσκεται στον όμιλο ήδη για 5 χρόνια και στην Οικονομική Διεύθυνση η κα Ρούλα Κυλιακούδη.

H νέα δομή και το ενοποιημένο σχήμα έχουν ήδη ξεκινήσει την δραστηριότητα τους από την 1η Μαΐου.

«H TNC Group θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στο publishing με ακόμα πιο δυναμικό και καινοτόμο τρόπο προσφέροντας πλέον ολιστικές υπηρεσίες, δημιουργώντας οικοσυστήματα επικοινωνίας και δεσμούς με ουσία και άποψη στο ψηφιακό, έντυπο και φυσικό περιβάλλον, προς τους αναγνώστες αλλά και προς τους διαφημιζόμενους», δήλωσε ο Νικόλας Π. Χατζής, CEO της TNC Group.

Η Webjar, εταιρεία ιδιοκτησίας του Νικόλα Π. Χατζη, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί το Creative, Technology και Performance Hub για την TNC Group, ενώ η νεοσύστατη εταιρεία xperience θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη σε θέματα που αφορούν offline activations και events.