Η Vapona «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2020

    Από: Startup Team

Η ηλεκτρική συσκευή της Vapona με ρυθμιστή έντασης αναγνωρίστηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2020, κατά την Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνή θεσμού προώθησης και αναγνώρισης της προϊοντικής καινοτομίας, «Προϊόν της Χρονιάς».

Οι καταναλωτές επιβράβευσαν την ηλεκτρική συσκευή της Vapona με ρυθμιστή έντασης, στην κατηγορία «Αντικουνουπική Ηλεκτρική Συσκευή», μέσω μίας εκτενούς έρευνας αγοράς της IRI Ελλάς, με αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 Ελλήνων καταναλωτών. Κριτήρια για την αξιολόγηση και διάκριση αποτέλεσαν η καινοτομία, η προσέλκυση και η αγοραστική πρόθεση. Με τον εξαιρετικά μοντέρνο και ξεχωριστό σχεδιασμό της και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, η ηλεκτρική συσκευή της Vapona με ρυθμιστή έντασης αποτελεί την ιδανική λύση απέναντι στα κουνούπια, σε σύγκριση με τα υπάρχοντα προϊόντα.

Πάνος ΤασιούληςSenior Brand Manager στην Henkel Hellas, δήλωσε σχετικά, «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση της νέας μας υγρής ηλεκτρικής συσκευής Vapona με ρυθμιστή έντασης για τα κουνούπια ως «Προϊόν της Χρονιάς». Στόχος της Henkel Hellas είναι η συστηματική διερεύνηση των καταναλωτικών αναγκών και η παροχή καινοτομικών προϊόντων που θα ικανοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις ανάγκες και θα δημιουργούν αξία για τους καταναλωτές μας. Αυτή η εμπιστοσύνη και προτίμηση των καταναλωτών πραγματικά μας τιμά και, σε συνδυασμό με το ότι προέρχεται από έναν τόσο αναγνωρισμένο και διεθνή θεσμό, μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο, ώστε να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να εξελισσόμαστε, παρέχοντας πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας με την υπογραφή Vapona».

Πηγή: Businessnews.gr