Η ViewSonic θα παρουσιάσει το επαναστατικό εκπαιδευτικό οικοσύστημά της στην BETT 2024

    Από: Startup Team
ViewSonicBETT 2024

Διαδραστικές, συνεργατικές και βιώσιμες λύσεις EdTech για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης

Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης και EdTech, θα παρουσιάσει τις τεχνολογίες αιχμής και τις νέες λύσεις της στο British Educational Training and Technology (BETT) Show 2024 στο Λονδίνο (booth #NK10) από τις 24 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου. Η ViewSonic θα παρουσιάσει επίσης τη θεματική της, “Exploring Limitless Possibilities”, που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οικοσύστημα, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα λύσεις hardware, software και υπηρεσιών σε όλες τις βαθμίδες, από το νηπιαγωγείο μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Η διαδικασία της μάθησης είναι ένα ταξίδι σε ένα κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων και στη ViewSonic δεσμευόμαστε να κάνουμε αυτό το ταξίδι όσο το δυνατό πιο εμπλουτισμένο και τη διδασκαλία πιο ελκυστική, για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών,» δήλωσε ο Clifford Chen, General Manager of the Presentation Group της ViewSonic. «Προχωράμε πέρα από την προσφορά προϊόντων για να δημιουργήσουμε ένα συνεκτικό οικοσύστημα που υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς με τα απαραίτητα εργαλεία και τους πόρους, ώστε να μπορούν να συνεργάζονται και να ανταλλάσσουν βέλτιστες πρακτικές. Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο εκπαιδευτικό τοπίο, η δέσμευσή μας είναι να καλλιεργούμε συνεχώς αυτό το οικοσύστημα, διασφαλίζοντας ότι ηγείται της εκπαιδευτικής καινοτομίας.»

Στην BETT 2024, η ViewSonic θα παρουσιάσει ένα καθηλωτικό περιβάλλον μάθησης για εξατομικευμένες εμπειρίες στην τάξη – από πλούσιο ψηφιακό περιεχόμενο έως μία ποικιλία λύσεων EdTech προσαρμοσμένες έτσι ώστε να βελτιώσουν μία σειρά από εκπαιδευτικές πρακτικές. Τα highlights θα περιλαμβάνουν:

Αλληλεπίδραση με καινοτόμες λύσεις στην τάξη

Η ViewSonic προσφέρει μία ευρεία γκάμα λύσεων Classroom που καλύπτουν περιβάλλοντα μάθησης εντός αίθουσας αλλά και εξ αποστάσεως. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει από οθόνες αφής 24” για smart podium, μέχρι ευρείες διαδραστικές οθόνες ViewBoard 110” και ολοκληρωμένες λύσεις με πιστοποίηση Google EDLA, όλες συμβατές με το myViewBoard software και το UNIVERSE 3D virtual campus για βελτιστοποιημένη διδασκαλία και καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα. Για μεγαλύτερους χώρους, η φορητή και αναδιπλούμενη all-in-one LED οθόνη 135” προσφέρει εξαιρετική ευελιξία για να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς ώστε να είναι σε θέση να δίνουν ενδιαφέρουσες διαλέξεις με προβολή σε μεγάλη οθόνη και σε διαφορετικούς χώρους.

Ένα ακόμα highlight είναι η προεπισκόπηση του ολοκαίνουριου εκπαιδευτικού software, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τα μαθησιακά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα. Αυτά περιλαμβάνουν το ClassSwift, ένα εργαλείο αλληλεπίδρασης και διαχείρισης της τάξης σε πραγματικό χρόνο που ενισχύει τους εκπαιδευτικούς να αξιολογούν την κατανόηση των μαθητών αβίαστα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, καθώς και νέες λύσεις συνεργασίας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα της υβριδικής ομαδικής εργασίας, διευκολύνοντας έτσι την ανταλλαγή ιδεών τόσο δια ζώσης, όσο και εξ αποστάσεως με στόχο την αύξηση της συμμετοχής των μαθητών.

Εξερευνώντας συναρπαστικά ψηφιακά μαθήματα και δραστηριότητες

Στο booth της εντός της BETT 2024, η ViewSonic θα παρουσιάσει ψηφιακές διδασκαλίες σε μαθήματα όπως η γεωγραφία και τα μαθηματικά, μαζί με εκπαιδευτικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το διάστημα, ώστε να δείξει πως η τεχνολογία μπορεί εύκολα να βελτιώσει τα μαθησιακά αποτελέσματα με έναν ελκυστικό τρόπο.

Τα demos περιλαμβάνουν το πιο πρόσφατο ψηφιακό περιεχόμενο μαθημάτων από τα ViewSonic Originals – που συγκαταλέγονται στη λίστα με τα φετινά BETT Awards και on-stage μαθήματα γενικών γνώσεων που σχετίζονται με το διάστημα και τα οποία θα διεξαχθούν με τις λύσεις ViewBoard και myViewBoard, καθώς επίσης και με το UNIVERSE. Με τη βοήθεια της χρήσης του νέου software ClassSwift θα παρουσιαστεί ένας τρόπος διαδραστικής μάθησης μέσα στην τάξη με την αξιοποίηση συναρπαστικών δραστηριοτήτων παιχνιδιών μέσω tablet ή άλλων φορητών συσκευών.

Δημιουργία ενός βιώσιμου μαθησιακού περιβάλλοντος με το οικοσύστημα εκπαίδευσης  της ViewSonic

Οι πρωτοβουλίες της ViewSonic στοχεύουν στη δίκαιη εκπαίδευση, στους υπεύθυνους κύκλους ζωής των προϊόντων και στην αποκατάσταση τους οικοσυστήματος, ενώ θα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Η δέσμευση της εταιρείας για βιωσιμότητα στον κλάδο της εκπαίδευσης έχει επεκταθεί και στη δημιουργία του Educator Community. Από τον Απρίλιο του 2023, η κοινότητα έχει συνδέσει περισσότερους από 10.000 εκπαιδευτικούς από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να μεγαλώνει. Αυτός ο παγκόσμιος κόμβος διευκολύνει την πρόσβαση στα τελευταία trends του EdTech και τους εκπαιδευτικούς πόρους, δίνοντας τη δυνατότητα στους δασκάλους να ανταλλάσσουν ιδέες μεταξύ τους.

Η επερχόμενη δραστηριότητα “Plant-a-Tree” καλεί τους διδάσκοντες να μοιραστούν τις εκπαιδευτικές τους εμπειρίες στο Educator Community. Η ViewSonic θα φυτέψει ένα δέντρο για κάθε συμμετοχή, ενώ όσοι αφήσουν τα σχόλιά τους στο πλαίσιο της BETT, θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνεται καθημερινά, αποκτώντας την ευκαιρία να κερδίσουν συναρπαστικά δώρα.

Πέρα από την κοινότητα, η ViewSonic εστιάζει επίσης στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 42% μέχρι το 2030 και στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα μέχρι το 2050. Η εταιρεία ενσωματώνει δυναμικά τη βιωσιμότητα στις σειρές προϊόντων της. Για παράδειγμα, η ενεργειακά αποδοτική λύση ViewBoard έχει σχεδιαστεί με ανακυκλωμένα υλικά, ενώ το myViewBoard Manager software συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών άνθρακα μέσω της βελτιστοποιημένης διαχείρισης συσκευών.

Η ViewSonic στη BETT 2024

Τοποθεσία: Booth #NK10, ExCel Λονδίνο

Ημερομηνίες και ώρες:

  • 24-25 Ιανουαρίου 2024: 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.
  • 26 Ιανουαρίου 2024: 10.00 π.μ. – 5.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μία συνάντηση με τον εκπαιδευτικό εμπειρογνώμονα της ViewSonic, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα εκδηλώσεων BETT 2024 της ViewSonic.