Η Warply επεκτείνεται στη Ν. Αμερική με νέα γραφεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

    Από: Startup Team

Η Warply, η ηγέτιδα εταιρεία στις ψηφιακές πληρωμές και στα προγράμματα πιστότητας καταναλωτή και μέλος του Mastercard Start Path, επεκτείνεται στη Ν. Αμερική με νέα γραφεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας – σε ένα ιδιαίτερα καινοτόμο fintech οικοσύστημα -, αλλά και νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα, για το λανσάρισμα του “Payments Keyboard”. Πρόκειται για ένα native mobile keyboard, που εγκαθίσταται μέσω banking και ecommerce apps και δίνει τη δυνατότητα στον τελικό χρήστη όταν κάνει chatting, να πραγματοποιεί παράλληλα P2P τραπεζικές συναλλαγές, αγορές προσφορών, εισιτηρίων, αγορά data και χρόνου ομιλίας σε κινητή κ.ά χωρίς να αλλάζει περιβάλλον και χωρίς να «φεύγει» από το chatting app που χρησιμοποιεί.

Το καινοτόμο στοιχείο που διαφοροποιεί το “Payments Keyboard”, εστιάζεται στο γεγονός ότι αναγνωρίζει το περιεχόμενο των συνομιλιών του χρήστη μέσα στα messaging apps και προβάλλει προσωποποιημένες προσφορές, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να μοιραστούν με τον συνομιλητή τους, παραμένοντας μόνιμα στο social messaging περιβάλλον.

Όπως δήλωσε ο κος Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply, «Στόχος μας για το επόμενο διάστημα μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και εταιρίες τηλεπικοινωνιών, το Warply Payments Keyboard” να αποκτήσει διανομή σε δεκάδες εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2020 στην δυναμική περιοχή της Λατινική Αμερικής. Για το λόγο αυτό και προχωρήσαμε σε μια μεγάλη επένδυση στη Ν. Αμερική με τη στελέχωση και το άνοιγμα γραφείων στο Σάο Πάολο. Επόμενα βήματα μας είναι το λανσάρισμα νέων συνεργασιών που θα ανακοινώσουμε σύντομα, αλλά και η περαιτέρω επέκταση μας στη Ν. Αμερική όπου αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τις αγορές για τα επόμενα βήματα μας».