i4 Energy S.A. αναγνωρίστηκε ως Great Place To Work™ 2023-2024

    Από: Startup Team
Press Release (i4 Energy SA)

Η i4 Energy Α.Ε. ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η εταιρεία πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work™ για το έτος 2023-2024, από το σημαντικότερο διεθνή οργανισμό ειδίκευσης στον τομέα της εργασιακής κουλτούρας, Great Place to Work®.

Η υψηλού κύρους βράβευση βασίζεται εξ ολοκλήρου σε όσα λένε οι εργαζόμενοι για την εργασιακή τους εμπειρία στην i4 Energy SA.

«Η διάκριση αυτή είναι μια ισχυρή απόδειξη της επιτυχημένης προσπάθειάς μας να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα στην οποία η συνεισφορά όλων των εργαζομένων έχει σημασία και όπου ο σεβασμός, η συνεργασία και η καινοτομία ευδοκιμούν» δήλωσε ο κος Λεωνίδας Ζαΐμης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της i4 Energy ΑΕ. «Αυτό το επίτευγμα αντανακλά την κοινή μας δέσμευση να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου όλοι μπορούν να αναπτυχθούν και να επιτύχουν».

Η i4 Energy S.A. κατέχει ηγετική θέση στο σημερινό τεχνολογικό μετασχηματισμό, οδηγώντας την ψηφιοποίηση του ενεργειακού τομέα μέσω λύσεων λογισμικού αιχμής. Η εταιρεία δεσμεύεται να αναπτύσσει τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες που υποστηρίζουν τους παραγωγούς ενέργειας, τους καταναλωτές και τους Φορείς Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ) για να αξιοποιήσουν τη δύναμη των δεδομένων τους και να κάνουν τη μετάβασή τους προς τους καθαρούς “net-zero” στόχους τους.

Η i4 Energy Α.Ε. δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας, αξιοποιώντας το ειδικά σχεδιασμένο Ψηφιακό Ενεργειακό Οικοσύστημα ACROSS®. Η εταιρεία παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες στις επιχειρήσεις για να επιτύχουν υψηλή αποδοτικότητα μέσω ελέγχου σε πραγματικό χρόνο, έγκαιρης ενημέρωσης και αυτοματοποιημένης διαχείρισης των ενεργειακών λειτουργιών τους.

Οι ομάδες έμπειρων εξειδικευμένων ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών που στελεχώνουν την i4Energy έχουν να επιδείξουν ένα πλούσιο ιστορικό επιτυχούς παράδοσης σύνθετων έργων διαχείρισης ενέργειας και ισχύος.

Το Great Place To Work® είναι μια διεθνής αρχή για την κουλτούρα του εργασιακού περιβάλλοντος και την εμπειρία των εργαζομένων, με παρουσία σε 60 χώρες και στις έξι ηπείρους. Το Great Place To Work® Certification™ είναι μια υψηλού κύρους διάκριση ως «εργοδότης επιλογής» την οποία φιλοδοξούν να επιτύχουν οι περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πιστοποίηση Great Place to Work αναγνωρίζεται παγκοσμίως, τόσο από τους εργαζομένους όσο και από τους εργοδότες, και είναι το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την αναγνώριση της εξαιρετικής εμπειρίας των εργαζομένων.

Κερδίζοντας αυτή την αναγνώριση, η i4 Energy S.A. ξεχωρίζει ως μία κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας για να εργαστεί κάποιος στην Ελλάδα, παρέχοντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της.

Αν θέλετε να εξελιχθείτε επαγγελματικά σε μια εταιρεία που βάζει τους ανθρώπους της σε πρώτο πλάνο, δίνει αξία στις μοναδικές δεξιότητές τους και καλλιεργεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, επισκεφθείτε τη σελίδα σταδιοδρομίας μας, στη διεύθυνση: i4.energy/careers/#openings

Για να μάθετε περισσότερα για την i4 Energy S.A., ακολουθήστε την εταιρεία στο LinkedIn, το Facebook και το Instagram.