Ημέρες Καριέρας του kariera.gr: 100+ Εργοδότες προσλαμβάνουν ενεργά στις 21 & 22 Οκτωβρίου

    Από: Startup Team

Οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr, του μεγαλύτερου hub για την εργασιακή ζωή στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθούν, για 24η χρονιά, το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με τις συμμετέχουσες εταιρείες που προσλαμβάνουν ενεργά να ξεπερνούν τις 100.

Η είσοδος στο διήμερο event-θεσμό για όλους τους επισκέπτες είναι δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους εδώ.

Κατά τη διάρκεια των Ημερών Καριέρας Αθήνας 2023, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα:

 • Να πραγματοποιήσουν σύντομες 1:1 συνεντεύξεις εργασίας σε δύο Αίθουσες Συνεντεύξεων.
 • Να γνωρίσουν εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών που προσλαμβάνουν ενεργά, στο Hall Top Εργοδοτών.
 • Να παρακολουθήσουν ομιλίες που εμπνέουν, από επαγγελματίες διαφόρων κλάδων στο Αμφιθέατρο Γνώσης και το κτήριο Innovathens.
 • Να κάνουν δωρεάν Συμβουλευτική Καριέρας με τους ειδικούς του kariera.gr για την καλύτερη εκδοχή του βιογραφικού τους, το πώς θα ξεχωρίσουν σε μια συνέντευξη, τους τρόπους βελτίωσης των δεξιοτήτων τους, τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα, τον σχεδιασμό ενός ανταγωνιστικού επαγγελματικού προφίλ στα Social Media κ.ά.
 • Να βγάλουν την πιο κατάλληλη φωτογραφία για το βιογραφικό τους από επαγγελματία φωτογράφο.
 • Να ενημερωθούν για ευκαιρίες upskilling / reskilling, από τις συμμετέχουσες εταιρείες που παρέχουν εκπαιδευτικά προγράμματα, με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν ακόμα πιο κοντά με ειδικούς διαφόρων κλάδων (Tech, Retail, Call Centers, Hospitality κ.ά.) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ask the Experts», σε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, και να ενημερωθούν σχετικά με:

 • την καθημερινότητα και τις αρμοδιότητες ενός expert,
 • τις τελευταίες αλλά και τις μελλοντικές τάσεις κάθε κλάδου,
 • τις δεξιότητες που χρειάζεται κάποιος για να πετύχει στην καριέρα του.

Κάθε συνάντηση θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και θα πραγματοποιηθεί πρωινές και απογευματινές ώρες στο κτήριο Innovathens. Για τη συμμετοχή των επισκεπτών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ακόμα, το kariera.gr ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με το JobsLink και τον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Άσπεργκερ (Ελ.σ.σ.Α.), δίνοντας τη δυνατότητα σε υποψηφίους που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού Υψηλής Λειτουργικότητας να περάσουν από 1:1 συνεντεύξεις εργασίας στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Β’ με εταιρείες που προσλαμβάνουν ενεργά.

Τέλος, οι επισκέπτες των Ημερών Καριέρας θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους του kariera.gr, καθώς και των επιμέρους business units του –Executive Level, Hiring Solutions και Workathlon–, σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα σε όλα τα κτήρια της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, οι 100+ συμμετέχουσες εταιρείες:

 • Θα έρθουν σε επαφή με υποψηφίους που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.
 • Θα προβληθούν ως Εργοδότες Επιλογής (Employers of Choice), αναδεικνύοντας το Employee Value Proposition (EVP) τους και όσα προσφέρουν καθημερινά στους ανθρώπους τους.
 • Θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες εξέλιξης και τυχόν προγράμματα πρακτικής άσκησης και εκπαίδευσης που προσφέρουν.

Κάποιες από τις εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε panels και ομιλίες στο Αμφιθέατρο Γνώσης και στο κτήριο Innovathens με θεματικές που αφορούν το Μέλλον της Εργασίας, την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την ηγεσία, τον ιδανικό Εργοδότη, τις εργασιακές σχέσεις κ.ά.