Ιούνιος στο Viasat Explore: Τα θηριώδη τέρατα των ποταμών επιστρέφουν

    Από: Startup Team

Ο Ιούνιος στο Viasat Explore φέρνει ξανά στις οθόνες μας τα «Θηριώδη πλάσματα των ποταμών». Η εμβληματική σειρά ντοκιμαντέρ θα προβληθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 22:00.  Στον τρίτο κύκλο επεισοδίων, ο μανιώδης ψαράς Τζέρεμι Ουέιντ ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς για να ανακαλύψει τα μυστήρια που κρύβουν τρομακτικά ανθρωποφάγα τέρατα στους εντυπωσιακότερους ποταμούς του πλανήτη.

Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 23:30 τα βράδια μας είναι αφιερωμένα στο «Νυχτερινό σαλόνι αυτοκινήτου». Ανταλλάσσουμε σαραβαλάκια έναντι πολλών δολαρίων, μεταμορφώνουμε κλασικά αυτοκίνητα σε οικονομικότερα μοντέλα του μέλλοντος και συμμετέχουμε σε μια περιοδεία με αντίκες όπου διατίθενται τα πιο σπάνια αυτοκίνητα και αναμνηστικά. Οι πιο πρόσφατες παραγωγές του Viasat Explore για αυτοκίνητα προβάλλονται στο πλαίσιο αυτού του ξεχωριστού αφιερώματος.

Θηριώδη πλάσματα των ποταμών

Πρεμιέρα Σάββατο 5 Ιουνίου στις 22:00

Στον τρίτο κύκλο επεισοδίων, ο μανιώδης ψαράς Τζέρεμι Ουέιντ ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς για να ανακαλύψει τα μυστήρια που κρύβουν τρομακτικά ανθρωποφάγα τέρατα στους εντυπωσιακότερους ποταμούς του πλανήτη.

Θα ανακαλύψει γιατί ένα θαλάσσιο πλάσμα εξορμά για μίλια προς το εσωτερικό της Αυστραλίας και στη συνέχεια θα φτάσει στην Παπούα Νέα Γουινέα για να ερευνήσει μυστηριώδεις θανάτους στον ποταμό Σέπικ. Επειδή δεν θέλει να αφήσει μια τέτοια χρυσή ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, μεταβαίνει στη Νέα Ζηλανδία όπου ερευνά τον θρύλο ενός φονικού πλάσματος που εμφανίζεται σε δυσπρόσιτα ποτάμια και λίμνες.

Ο Τζέρεμι ταξιδεύει μέχρι και στην Ιαπωνία για πρώτη φορά κι εκεί παρατηρεί μοναδικά ψάρια-δολοφόνους όπως τα ναμάζου και τα κάπα, ενώ εξερευνά τα νερά της Νότιας Αμερικής όπου ανακαλύπτει εκπληκτικά αρπακτικά στη Βραζιλία, την Αργεντινή και στο Σουρινάμ.

Αφιέρωμα: Νυχτερινό σαλόνι αυτοκινήτου

Κάθε βράδυ από Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 23:30 και στη συνέχεια Δευτ.-Παρ. την ίδια ώρα.

Ώρα να μπούμε στο λυκόφως του αυτοκινήτου – σας προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες και εντυπωσιακότερες εκπομπές μας για το αυτοκίνητο κάθε βράδυ.

Ανταλλάσσουμε σαραβαλάκια έναντι πολλών δολαρίων, μεταμορφώνουμε κλασικά αυτοκίνητα σε οικονομικότερα μοντέλα του μέλλοντος και συμμετέχουμε σε μια περιοδεία με αντίκες όπου διατίθενται τα πιο σπάνια αυτοκίνητα και αναμνηστικά

Αρκτικό Πολικό Εξπρές

Πρεμιέρα Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 22:45

Ο Καναδικός Σιδηρόδρομος -γνωστός και ως «Αρκτικό Πολικό Εξπρές»- διατρέχει 1.125 χιλιόμετρα πυκνής δασικής έκτασης και καταλήγει στον μακρινό Κόλπο Τζέιμς, την «Πύλη προς την Αρκτική» του Καναδά.

Αδιαφορώντας για τις αντίξοες συνθήκες, αφοσιωμένες ομάδες τεχνικών πρέπει να συνεργάζονται στενά για τη μεταφορά τεράστιων εμπορευμάτων, να αναλαμβάνουν απαραίτητες μηχανικές εργασίες στις γραμμές, να καθαρίζουν το χιόνι και τον πάγο, και να συντηρούν την υποδομή των συρμών και του σιδηρόδρομου.

Πρέπει ακόμα να παραδίδουν ζωτικής σημασίας προμήθειες στις κοινότητες που διαβιούν στον παγωμένο και δυσπρόσιτο Βορρά. Η σειρά παρουσιάζει έναν περιπετειώδη συνδυασμό φιλόδοξων μηχανολογικών έργων, συγκλονιστικών τοπίων και απίστευτης ανθρώπινης προσπάθειας.